Kísérteties látnivalók Franciaországban

Az embereket sok ok dolog vonzza Franciaország gyönyörű városaiba. A fények városa és az ikonikus Eiffel-torony sok millió ember számára a legfontosabb hely, és évente több ezren látogatnak el ide.

[wp_ad_camp_1]

A Franciaország világszerte híres mind a bor minőségéről, mind a táj szépségéről. Ha ezekre a dolgokra vágyik, akkor nagyon sok lehetőség van, de minden országnak van egy furcsa oldala is, amikről most többet tudhat meg. Mindenki ismeri a híres Marie Antoinette-t, Franciaország királynőjét, akit lefejeztek a francia forradalom idején. Régóta halhatatlanná vált a popkultúrában és a történelemben, mint korának áldozata. Egyszerűen rossz helyen volt a történelem egy rossz időpontjában. A Versailles-i kertben Marie szellemét már többször észrevették a vár környéken, és a történelem kedvelői valamint a szellemek után érdeklődők ide utaznak, hogy megismerjék a híres szépség szellemét. Nem minden kísérteties hely ilyen figyelemreméltó, mint maga a Versailles-i kastély, és már régóta ismert egész Franciaországban, hogy az ország egyik leginkább kísértetjárta helye. A Versailles-i kastély környéke már régóta ismert a kísérteties jelenségekről. Még ha nem is akarja látni a szellemeket, ez egy gyönyörű hely mindenkinek, aki át akarja érezni a helyi kultúrát.

A Le Bois-Chenu Domremy-i bazilika egy olyan templom, amelyet Szent Johanna emlékére szenteltek. Ő egy politikai és katonai személyiség volt, aki az angolok elleni küzdelméről legismertebb. Vezette az országot egy olyan harcban, ahol visszaszerezték a háború alatt az angolok ellen elveszített területet. Később máglyán elégették, mert az erejét természetfelettinek tekintették. Boszorkányként égették el. Helyénvaló, hogy ez a bazilika szülővárosában, Domremy-ben található , és számos kísértetjárást jelentettek már innen. Az 1900-as évek óta az emberek azért jöttek erre a helyre, hogy megfigyeljék a kísérteties jelenségeket.