Kismama fotózásra való felkészülés

A várandósság minden nő életében egy gyönyörű és boldog percekkel teli időszak. Egyre több kismama szeretné megörökíteni a képekben a terhesség pillanatait. A fotózás előtt azonban minden nő fejében megfordul, hogy mikor és milyen ruhában érdemes fényképeket készíteni.

[wp_ad_camp_1]

A várandósság 30-35. hét között ajánlott a fotózásra sort keríteni, mivel ebben az időszakban a kismamák pocakja formás, de még mindig könnyedén tudnak mozogni. Fontos, hogy a fotóst időben lefoglalja, nem érdemes az utolsó pillanatban kapkodni. Válasszon olyan helyszínt a fénykép készítéshez, amely a fotós kreativitását befolyásolja, valamint amely sokat jelent önnek. A fotózásra mindenképp a délelőtti órákban, vagy naplementét megelőzőleg kerüljön sor, mivel így garantált, hogy kiváló képek fognak készülni. A kismama fotózásra ajánlott letisztult öltözéket választani, hiszen így a pocak kaphatja a fő hangsúlyt, semmiképp se válasszon apró mintás, csíkos ruhadarabokat. Legtöbbször a pánt-nélküli melltartóra van szükség, a legjobb ha fehér, fekete, vagy test színű fehérneműt vesz fel.

Kismama fotózás

Kismama fotózás

Bizonyára minden állapotos nő tisztában van azzal, hogy fotózáson mesés frizurával, sminkkel, ápolt körmökkel kell megjelenni. Természetesen azt a kismama és a párja döntik el, hogy milyen személyes dolgot szeretnének a fotózásra magukkal vinni. Általában kiscipővel, és ultrahang felvétellel szokott pózolni a kismama. Ne idegeskedjen a pózok miatt, hiszen a szakemberek tudják, hogy melyik kismamának melyik póz áll jól. A fotózás első pár percében ajánlott, hogy a kismama a párjával együtt pózoljon, mert így oldódhat a feszült hangulat. A fotózás minden percében gondoljon a pocakjában levő gyermekre, és garantált, hogy az elkészült képekből a boldogság fog sugározni.