Legjobb programok Flagstaffban

A „hét csoda városa” néven ismert Flagstaff az 1900-as évek eleje óta népszerű turisztikai célpont, amikor az emberek először Észak-Arizonába özönlöttek, hogy megnézzék számos turisztikai látványosságát. Amellett, hogy az ősi Puebloan a régészeti lelőhelyeket is magukban foglalják, ezek mindent átfognak a sziklás kanyonoktól és az omladozó kráterektől kezdve a hatalmas erdőkig és a fenséges hegycsúcsokig.

[wp_ad_camp_1]

A városközponttól délnyugatra található a figyelemre méltó Riordan kúria, amely számos gyönyörű amerikai kézművességet mutat be. Az Állami Történelmi Park részeként 1978 óta védett, közvetlenül az Észak-Arizonai Egyetem kiterjedt kampusza mellett található. Az 1904-ben épült hatalmas kastély valójában két, szinte azonos szárnyból áll, amelyeket egy nagy közös helyiség köt össze. Ebben a hatalmas történelmi házban élt Timothy és Michael Riordan báró testvérek feleségeikkel, akik szintén nővérek voltak. Egy lávakő épületben található a csodálatos Észak-Arizona Múzeum, amely alig tíz perces autóútra fekszik Flagstafftól északnyugatra. Érdekes és oktató hely, gyűjteménye felbecsülhetetlen betekintést nyújt a Colorado-fennsík történetébe, természetébe és kultúrájába.

Ha egy izgalmas szabadtéri kalandtevékenységre vágyik, ne keressen tovább, látogasson el a Flagstaff Extreme-hez. A városközponttól délre található, öt izgalmas, emelkedett akadálypályával rendelkezik. A festői festett sivatag masszív és távoli részén fekvő félelmetes látvány a Grand Falls. A Flagstafftól északkeletre, körülbelül egy órás autóútra fekvő szálloda festői helyen, a Navajo Nation szárazföldi Kis Colorado folyó mentén található. Míg csak 21 méterig terjed, a vízesés lenyűgöző 56 méter magasra tornyosul, ami magasabb lesz, mint a Niagara-vízesés. A víz sáros színe miatt gyakran csokoládé vízesésnek hívják, méretével és árnyalatával viszont fantasztikus fotók készítéséhez járul hozzá.