Légy résen, élj a led fal akcióval!

A ma használatos vetítési technikák húzóága már régen nem a projektoros vetítés, mint pár évvel ezelőtt, hanem a direkt sugárzó többszínű világító diódái segítségével képet alkotó LED fal. A led fal nagy előnye, hogy minőségi képet alkot, mivel rendkívül kontrasztos, és emellett igen nagy fényerejű képet lehet a segítségével előállítani, amely ily módon nagyon csalogató és gyönyörű látványt nyújt az emberi szemnek.

[wp_ad_camp_1]

Igen kiemelkedő pozitívuma a hagyományos, már megszokott projektoros vetítéssel szemben az is, hogy még a legrosszabb kültéri viszonyok mellett is kitűnő minőségű képet produkál, amiben mindenki örömét lelheti. A LED falról tudni kell, hogy panelekből épül fel, ezek összeépítéséből alakítható ki a teljes felület. Ennek a legnagyobb előnye, hogy bármilyen alakzatú és képarányú felület legyártása lehetséges.

Ezen kívül meg kell említeni azt is, hogy a led fal szerkezete nagy részben megkönnyíti a szállítást, illetve az összeszerelést is, hiszen a berendezés gyorsan, és persze egyszerűen telepíthető. Tudni kell, hogy a későbbiekben akár tovább is növelhető a kijelző nagysága, további panelek hozzáépítésével.

Led fal

Led fal

Elismert cégünk minőségi LED falak és kijelzők forgalmazásával foglalkozik, célunk, hogy a hazai reklám piacot európai szintre emeljük. Az általunk forgalmazott kijelzők legnagyobb előnye, hogy kültériek, kifejezetten alacsony fogyasztásúak, sőt még könnyűek is, 110 fokos szögből is kiválóan láthatóak, a fényerősségük pedig erősebb a Napnál, ami azt jelenti, hogy a napfényben is tökéletesen láthatóak, valamint még automata fényszenzorral is rendelkeznek.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal és válassza a profi megjelenést, a legjobb led falakat, a kedvező árakat és a profi kiszolgálást! Nyerje el a nézők tetszését, használja ki a technika biztosította lehetőségeket, és nem fog csalódni!