Megfizethető ékszermárkák

Ha frissíteni szeretné ékszerdobozát, de nem akarja elkölteni erre az összes megtakarítását, íme néhány nagyon jó ékszermárka, amelyek minőségi darabokat dobnak a piacra, de mégis megfizethető áron.

[wp_ad_camp_1]

Függetlenül attól, hogy a ragyogó fülbevalók, szokatlan gyűrűk, finom nyakláncok vagy akár a bokaláncok piacán nézelődik, ezen a listán biztosan talál olyan márkát, ami tetszene önnek. Az első a Katie Mullally. Katie Mullally ötvözi a vintage darabokat a modern dizájnnal, amely kapcsolódik ír örökségéhez. Arra ösztönzi ügyfeleit, hogy ékszereihez illesszék be saját egyéniségüket, például van olyan nyaklánca, ami leszerelhető, így a viselője cserélheti saját láncára vagy szalagjára, hogy más-más darabokat készítsen ízlése szerint. A brit székhelyű Missoma London márka lényege, hogy szórakoztatóvá varázsolja a mindennapi ékszereket. Annak ellenére, hogy a nyakláncok feltűnőek és egymagukban is tökéletesen viselhetőek, szeretjük a rétegezést – ez valóban egy módja annak, hogy saját magunkat is belevigyük ékszereinkbe és még személyesebbek legyenek.

Missoma London

Missoma London

A dél-afrikai származású, londoni székhelyű Roxanne First designer csak 2018 áprilisában mutatta be márkáját, ám tervei már raktáron vannak a Harrodsban és a Harvey Nicholsban is. Etikai eredetű gyémántokkal olyan finom darabokat készít, amelyeket nem szabad kihagyni, ráadásul annyira jók az árak, hogy ha szép ékszert szeretne, akkor megéri innen vásárolni. A londoni székhelyű luxusékszer-társaság, az Edge of Ember nemcsak meglepően megfizethető formatervezéséről ismert, hanem elkötelezettségéről az iránt, hogy etikus módon készített darabokat dobjon piacra biztonságos és egészséges munkakörülmények között. A gyönyörű aranygyűrűktől az elegáns nyakláncokig az ékszerek alkalmasak ajándékba egy különleges személynek.