Melyik internetes böngésző a legjobb?

A böngésző csata szinte azóta tombol, amióta az internet létezik. Azonban az új versenytársak mellett az új technológiákat ösztönző, hosszú ideje jelentkező versenytársaknál a tét soha nem volt magasabb annál, mint amilyen most.

[wp_ad_camp_1]

Az élesség, a testre szabás, a kényelmi szolgáltatások, a lapok és a kezdőlap eszközök, valamint a mobil integráció helyettesítette a sebességet és a szabványok támogatását, mint a mai elsődleges megkülönböztetők. Most már minden böngésző képes arra, hogy emlékezzen a jelszavakra, és szinkronizálja azokat (titkosított formában), valamint böngészési előzményeit és könyvjelzőit megjegyezze asztali gépeken, laptopokon és mobil eszközökön is. A Chrome alapértelmezés szerint bejelentkezik a Google szolgáltatásaiba, például a Gmailbe és a YouTube-ba, amelyeket egyesek alap dolognak tartanak. A VPN-ek (virtuális magán hálózatokat) is nagyon fontosak az internetszolgáltatók és minden más beavatkozó entitás közötti böngészési tevékenységek elrejtéséhez az Ön és a meglátogatott webhely között.

Böngészők

Böngészők

Az Opera az egyetlen böngésző, amely beépített VPN-t tartalmaz. A Firefoxnak szintén jó adatvédelmi története van, egy privát móddal, amely nem csak a munkamenet előzményeit és a sütiket rejti el, hanem a magánbeszélgetés során elrejti az Ön tevékenységeit a harmadik fél nyomkövető oldalai elől. Ezenkívül a Firefox és a Safari tartalmaz ujjlenyomat-védelmet – megakadályozva, hogy a nyomkövetők azonosítsák Önt a hardver és a szoftver beállítása alapján. A Firefox rendelkezik beépített tartalomblokkolással is, hogy megakadályozza az ismert nyomkövetőket. Ezek mellett más is szerepet játszhat a döntésben. Az egyik, az Olvasás mód, ami eltávolítja elsősorban a hirdetéseket, a videókat és a tartalom mezöket -, így a szövegre koncentrálhat. Egy másik a Megosztás gomb. E korszaknak a szociális média iránti megszállottságával ez szinte nélkülözhetetlen kényelem.