Melyik víztisztítót válasszam?

Manapság annyira szennyezetté váltak az ivóvizek és olyan dolgok találhatóak bennük, melyek nagyon káros kihatással lehetnek a szervezetünkre. Amennyiben szeretnénk magunk és a családunk egészségét megőrizni, érdemes egy víztisztító rendszerbe befektetni.

[wp_ad_camp_1]

Mivel a 21. században mindenből, így természetes a víztisztító rendszerekből is számtalanfajta található a piacokon. Semmi esetre se fektessünk be, még nem győződtünk meg arról, hogy számunkra melyik lenne a legideálisabb fajta. Attól is sokban függ, hogy milyen rendszert ajánlott számunkra, hogy milyen szennyeződésekkel van tele az ivóvizünk. Amennyiben sikerült tisztáznunk a feltételeinket, akkor elmondjuk a véleményünket. Az aktív szenes víztisztító rendszerek pozitív tulajdonsága, hogy leszűri a legtöbb szerves vegyületet, a klórt, a gyógyszereket, a hormonokat, a klórszármazékokat, de közben az értékes ásványi sókat, Kalciumot és a Magnéziumot a vízben hagyja. Attól, hogy egy berendezésre ráírják, hogy aktív szenet tartalmaz, még nem biztos, hogy jónak bizonyul. Sokfajta aktív szén létezik.

Víztisztító

Víztisztító

Annak általában semmi értelme, hogy különböző nagyságú Mikronos szűröket helyeznek el a berendezésekben és azzal reklámozzák. Bőven elegendő, ha már csak a legfinomabb 0,5 mikronos szűrőt alkalmazzák, az kiszűri a nagyobb részecskéket is. A fordított ozmózis elvén alapuló víztisztító berendezések, a természetes ozmózis folyamatát nyomás hatására megfordítják. Ezek a legjobb teljesítményű háztartási víztisztító berendezések. Ezzel a vízszűrési folyamattal mindent leszűrhetünk és a legtisztább ivóvízhez jutunk. A hatékonysága a több lépcsős szűrőrendszeren alapszik. Mielőtt megvásárolná az Ön számára legmegfelelőbb berendezést, mindenképp végezzen egy analitikus vizsgálatot a vízről.