Milyen nyaklánc illik a különböző dekoltázshoz

Ha a megfelelő hosszúságú, méretű és stílusú nyakláncot választja ki a dekoltázsához, akkor egy elegáns és divatos látványt nyújthat. A nők rengeteg időt szánnak arra, hogy egy bizonyos alkalomhoz megtalálják a megfelelő öltözéket, és természetesen a tökéletes ruhához meg kell találni azt a nyakláncot, ami még tökéletesebbé teszi az öltözéket.

[wp_ad_camp_1]

A szép dekoltázs nemcsak elegáns, de a figyelmet is felkeltheti, tehát érdemes jól átgondolni, hogy milyen nyakláncot vesz fel egy bizonyos alkalomra. A csónaknyakhoz, illetve a garbó típusú felsőkhöz csakis hosszú, rétegelt és lógó nyakláncokat érdemes felvenni, amelyek legalább mell alá érnek, ami lehet akár rózsafüzér, arany, ezüst, vagy éppen gyöngysor is, tehát a nyaklánc anyaga nem számít. Ezeken a nyakláncokon akár egy kisebb medál is jól mutathat. A v-nyakú kivágáshoz mindenképpen a keskeny medállal rendelkező láncok valók, ezért szigorúan el kell kerülni a félkör nyakláncokat, illetve a kör alakú medálok sem ehhez a dekoltázshoz valók. A v-nyakú kivágáshoz a dekoltázson végigfutó nyaklánc is előnyösen mutathat.

Nyaklánc

Nyaklánc

A pánt nélküli ruhákhoz a lógós nyaklánc, illetve a choker is jó megoldás lehet, viszont ha lógós nyakláncot választ, akkor mindenképp rövidet válasszon. Egy rétegelt choker nyaklánc elegánsan mutathat egy pánt nélküli ruhával, pláne, ha gyöngyös chokert vesz fel. A kerek dekoltázshoz szintén rövidebb láncot érdemes választani, és ez a dekoltázs a legjobban egy statement nyaklánccal mutathat, de semmiképp sem chokerrel, tehát a chokert most hagyja otthon. Végül pedig a szögletes, illetve ejtett vállú dekoltázshoz szögletes motívumokkal ellátott, asszimetrikus nyakláncot érdemes felvenni, hiszen így egy igazán különleges hatást kelthet, és mindenki megfordul majd ön után, ha ilyet visel.