Mindenkit szeretettel vár a nagyszerű Hajdúszoboszló szállás

Pihenjen Ön is kedves családjával vagy baráti társaságával a Hajdúszoboszló szállás legjobbikában, a FrankVendégházban, ahol mindig a vendégek kényelme és teljes körű elégedettsége a legfőbb cél egy olyan idilli környezetben, ahol maximálisan kilehet szakadni a hétköznapok egyformaságából.

[wp_ad_camp_1]

A Hajdúszoboszló szállás minden szempontból kiváló megoldást jelent a turisták számára, hiszen rendkívül közel van az olyan fontos helyektől, mint például a népszerű Hajdúszoboszlói Strand vagy a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő, ahol számtalan élmény és kikapcsolódási lehetőség várja a kedves vendégeket. A város központja is csak pár perces sétát jelent, így az esti kikapcsolódás során sem kell hosszú és fárasztó sétákat tenni.

A kitűnő Hajdúszoboszló szállás mindemellett mégis a város egy kifejezetten csendes és nyugodt részén terül el, ahol a pihenést nem fogják megzavarni a különféle zajok vagy bármi más. A szobák tágasak és kényelmesek, az udvar pedig virágokkal díszített, gyönyörű és kellenes, békét árasztó. A gyermekek kedvükre játszhatnak a zöld és biztonságos udvaron. Esténként pedig mindenki együtt tudja elkészíteni a legfinomabb grill vacsorát, ami egy hosszú nap után különösen jól fog esni mindenki számára. A Hajdúszoboszló szállás természetesen a gépjárművek elhelyezéséről is gondoskodott, tehát a zárt parkolónak köszönhetően nem kell aggódnia senkinek sem, hogy esetleg feltörik vagy ellopják autóját.

Frank vendégház

Frank vendégház

Látogasson el Ön is mihamarabb ebbe a csodálatos városba és válassza a Hajdúszoboszló szállást, ahol mindent megkap ahhoz, hogy a nyaralás minden egyes perce emlékezetes és feledhetetlen legyen, ahol a kikapcsolódásban biztosan nem fogják megzavarni és újult energiával térhet majd vissza a hétköznapokba! Ne feledje a legkiválóbb Hajdúszoboszló szállás, a Frank Vendégház mindig szeretettel várja Önt és családját!