Mindent egyben, avagy egyszerre hő- és vízszigetelő is!

A hő- és vízszigetelés számos módja ismeretes napjainkban, folyamatosan jelennek meg a piacon az ipar újításai. Az Iso-Roll termékcsalád az egyik legújabb szigetelős rendszer, mely páracsatornákkal ellátott, expandált polisztirolhab hőszigetelő lemez, méghozzá bitumenes szigetelőlemez kasírozással. Ezen rendkívül praktikus termék alkalmazásával bizony jelentősen lerövidül a kivitelezési idő, ugyanis egyetlen művelettel készíthető el a hőszigetelő és páraszellőző réteg, illetve a vízszigetelés rétege is.

[wp_ad_camp_1]

A termék jó hőszigetelő képességgel bír, emellett nagyon könnyű is, a páracsatornáknak köszönhetően pedig a páraszellőzésről is gondoskodik. A speciális lemezek gyorsan, akár utólagosan is beépíthetőek minden lakásba, illetve házba. Egyaránt alkalmasak egyenes rétegrendű új lapostetők hő- és vízszigetelésére, valamint egyenes rétegrendű tetők szigetelésének felújítására is, továbbá lapostetők utólagos hőszigetelésére.

Hő-, és vízszigetelés egyben (Ecopur)

Hő-, és vízszigetelés egyben (Ecopur)

A gyártó az egyedi lemezekhez polisztirol habot alkalmazott, ami egy expandált termék. Ebben a speciális páracsatornák megakadályozzák a PS hab jellegzetes zsugorodását, de gondoskodnak a kellő mértékű gőznyomás-kiegyenlítődésről is, valamint a páraszellőzésről. A szigetelés szélein kialakított öntapadó átfedő részek biztosítják a szigetelés folytonosságát, sehol nem lesz rés, ami csökkentené a hatékonyságot.

Az Iso-Roll termékekről persze tudni kell, hogy nem végleges vízszigetelést kínálnak, avagy a vízhatlanság és a rendszer tökéletes működőképessége érdekében további vízszigetelő rétegek alkalmazása is szükségeltetik. A termékkel készített tetők készülhetnek kavicsterítéssel, de járólap leterheléssel is, mindenki válogathat a saját elvárásai függvényében. A gyors kivitelezés és a profi szigetelés mindenesetre általa adott, érdemes jobban is megismerni!