Mississippi legszebb látnivalói

Az Egyesült Államok déli részén fekvő Mississippi lenyűgöző állam, amelyet meg kell látogatnia. Irodalmáról és zenéjéről pont annyira ismert, mint gazdag és időnként nyers történelméről és örökségéről. A körbeutazás során a látogatók a gyönyörű partoktól, zöldellő mezőktől és domboktól kezdve a csillogó kaszinókig, az egyetemi városokig és a polgárháborús csataterekig mindent megtalálnak.

[wp_ad_camp_1]

A Mississippi folyóra néző Vicksburg kisvárosa festői helyen található. Az állam nyugati részén, a Louisiana határán fekvő állam híres arról, hogy hosszú ostrom és csata helyszíne volt, amely az amerikai polgárháborút észak javára lendítette. Míg Ulysses S. Grant tábornok hírhedt győzelméről továbbra is megemlékeznek műalkotásai, múzeumai és hagyományai, Vicksburgban még sok minden más élvezhető. Ezen egyedülálló történelem és örökség mellett csodálatosan jól megőrzött központ is megtalálható itt, tele gyönyörű régi épületekkel és vonzó utcaképekkel, valamint egy maroknyi csodálatos múzeummal. Tunica városa az állam északnyugati részén fekszik, mindössze egy órányi autóútra Memphistől délre. A szerencsejáték 1990-es évekbeli bevezetését követően vagyona drámai módon megváltozott. Az emberek most Las Vegas és Atlantic City után a harmadik legnagyobb játékpiac miatt ide özönlenek.

A népszerű üdülőváros mára rengeteg nagyszerű és elbűvölő kaszinóval büszkélkedhet, számtalan játékgépnek, asztali játéknak és pókerszobának ad otthont. Mindegyik szoba és lakosztály széles választékát kínálja a látogatók számára, az úszómedencéktől és fürdőktől kezdve az ínyenc éttermekig és a golfpályákig. Oxford szép és kellemes városa Mississippi észak-középhegységi régiójának sűrű erdőiben fekszik. Az Egyesült Királyságban a tanulás rangos székhelyéről elnevezett város amerikai változatát a Mississippi Egyetem és annak nagy, élénk hallgatói csoportja uralja.