Mit kell tudni a szemöldöktetoválásról?

A nők többségének bosszúságot okoz a szemöldök, mert vagy túl vékony-szálú, vagy túl sok van. Emiatt szinte minden nő rendszeresen szedi, festi, vagy éppen tetováltatja a szemöldökét, hogy mindennap tökéletes formáját mutassa meg a világnak. A szemöldöktetoválással kapcsolatban rengeteg olyan érdekesség és tévhit van, amelyekről az emberek még nem hallottak.

[wp_ad_camp_1]

A szemöldöktetoválás nagy előnye, hogy a segítségével dúsabbnak tűnhet a szemöldök, de általa kiválaszthatja a szemöldöke tökéletes színét, formáját is. Nem kell félnie a szemöldöktetoválástól, hiszen mára már nem léteznek azok a kékes-zöld tetoválás fajták, amelyek 20-30 évvel ezelőtt divatosak voltak. Ha a szemöldökének a formáján, ívén szeretne változtatni, akkor bátran válassza a lágy satír tetoválás fajtát, mert így egy olyan szemöldököt kap, amelynek jól láthatóak a kontúr vonalai. A nők többsége dúsabb szemöldökre vágyik, és mára már a szálas tetoválással el is érhető a kívánt eredmény. Ezt a tetoválás típust a nők azért választják előszeretettel, mert az elkészült szemöldök teljes mértékben élet hű, természetes.

Szemöldöktetoválás

Szemöldöktetoválás

Természetesen a legtökéletesebb szemöldököt akkor kaphatja meg, ha azt a tetoválás fajtát választja, amelynek alapja a 3D-technika. Nem szabad elhinni, hogy a szemöldöktetoválás óriási fájdalmat okoz, hiszen modern világunkban olyan tapaszt használnak, amelynek érzéstelenítő hatása van, valamint a tetoválás közben egy folyékony érzéstelenítőt is alkalmaznak. Tisztában kell lenni azzal, hogy a szemöldöktetoválást egy bizonyos idő után meg kell ismételni, mivel valószínű, hogy elkezd kopni, ráncosodni, és elszíneződni. Szemöldöktetoválás után egy hétig semmiképp se menjen napra, szaunába, szoláriumba.