Mit kell viselnie a menyasszonynak és a vendégeknek az eljegyzési bulin?

Eljött az idő, hogy megünnepelje új eljegyzését vagy egy eljegyzési partira hivatalos. De fogalma sincs, hogy mit vegyen fel a partira? Soha ne aggódjon, mert van néhány alapszabály, amely könnyedén besegíthet az öltözködésbe, ha eljegyzésről van szó.

Hölgyeim, olvassák tovább az eljegyzési parti ruhák előkészítéséhez szükséges tennivalókat és stílus-inspirációkat, amelyeket garantáltan nem akarnak elhanyagolni. Az esküvők általában egyértelműbb irányelvekkel rendelkeznek, hogy milyen női trendeket és stílusokat kell viselniük a hölgyeknek. De kissé zavarba ejtő lehet annak értelmezése, hogy mit vegyen fel egy eljegyzési partira. Miután készen áll arra, hogy újra biztonságosan részt vegyen a társas összejöveteleken, a szekrénye úgy érezheti, mintha egy kicsit hiányozna valami. Ha a meghívó arra kéri a vendégeket, hogy esti nyári koktélruhában jöjjenek, akkor a szekrényben lógó tökéletes kis fekete ruha készen áll a debütálásra. De mi van akkor, ha a meghívón hiányzik az öltözködési irány megszabása? Nem szégyen megkérdezni a leendő házaspárt.

Az ötcsillagos étteremben villásreggelire viselt öltözék másképp fog kinézni, mint az ugyanazon a helyen megrendezett esti rendezvény. Jellemzően, minél később zajlik a buli, annál formálisabb az esemény. Ha az eljegyzési partit egy adott helyszínen tartják, keresse meg az interneten, de legfőképpen a közösségi médiában és láthatja más emberek bejegyzéseit, akik részt vettek hasonló eseményeken ugyanazon a helyszínen. A képek áttekintése hasznos referenciakeretet és stílus-inspirációt kínálhat. Hagyományosan a fehér az esküvő napján a menyasszonynak van fenntartva, valamint a nagy napot megelőző összes eseményen is. Ezt a színt lehetőleg hagyja ki a repertoárból és válasszon valami olyat, ami a leginkább képviseli.