Mit lehet tenni a narancsbőr ellen?

Egyre jobban közeledik a strandszezon, és ezzel egyidejűleg nők ezrei küzdenek azzal, hogy a testükön található narancsbőrt eltüntessék valamilyen módon. A narancsbőr kialakulása szorosan kapcsolódik a genetikához, ezért vannak olyan nők, akiknek egyik testrészükön sem jelentkezik a narancsbőr.

[wp_ad_camp_1]

Rengeteg nő beletörődik abba, hogy a narancsbőr ellen nincs mit tenni, azonban érdemes megjegyezni, hogy ezt a kellemetlenséget a test felszínéről igenis ellehet távolítani. Ha szeretne megszabadulni a narancsbőrtől, akkor a mindennapok során néhány étkezési szokásra komolyan oda kell figyelnie. Ha cukormentes ételeket fogyaszt a mindennapok során, akkor garantált, hogy megtapasztalja a hatását a bőrén. Természetesen ez esetben kerülni kell a cukrot, mézet, édesítőt tartalmazó ételeket. Talán kevesen tudják, hogy a liszt befolyásolja a bőr szépségét, azonban a fehér liszttől sokkal egészségesebb a zabliszt, tökmagliszt, rizsliszt, valamint a lenmagliszt. Ha kizárólag az utóbbi négy lisztfajtából készült ételeket fogyasztja, akkor biztos lehet abban, hogy a narancsbőr szépen, lassan eltűnik.

Narancsbőr

Narancsbőr

A bőr számára lényegesen fontos a hidratáltság, azaz a folyadék fogyasztás. A szakemberek azoknak az embereknek, akik a narancsbőrtől szeretnének megszabadulni naponta két liter vizet, valamint három deci zöld-teát kell elfogyasztaniuk. Általában a nők naponta három kávét elfogyasztanak, azonban ez az ital a narancsbőrnek nem tesz jót, mivel cukorral van tele. A narancsbőr eltávolításában nagy segítség, ha naponta csupán egy cukor nélküli kávét fogyaszt el. Használjon SMR hengert, mivel általa az izmokat át lehet masszírozni, és így a bőr állaga megváltozik, és fogyasszon rengeteg rostban gazdag ételt.