Moszkva legszebb helyei

Oroszország fővárosa csodás hely a felfedezéshez. Moszkva látogatói minden varázslatos látnivalóban  garantáltan gyönyörködni fognak, a város nagy mérete és nagyszerűsége miatt. Moszkva szívében fekszik, a Vörös tér és a Kreml, ez pedig csak két lélegzetelállító  turisztikai látványosság; ők a város történelmi, politikai és lelki szívei – sőt magának Oroszországnak is.

[wp_ad_camp_1]

Moszkva egy lenyűgöző város, és aki itt körülnéz, lenyűgöző katedrálisokat, templomokat és palotákat láthat majd egymás mellett szürke műemlékekkel és a szovjet állam maradványaival. A történelmi és kulturális tereptárgyakon túl Moszkva világszínvonalú múzeumok, színházak és művészeti galériák otthona is egyben. A lenyűgöző Vörös téren található a Szent Bazil székesegyház és csodálatos, gyönyörű tornyai úgy tűnnek, mintha egy mesében lennének. Ez a leghíresebb épület az országban, és a katedrális Oroszország egyik szimbóluma. A moszkvai látogatás nem teljes, anélkül, hogy megfigyelné egyedülálló és megkülönböztető vonásait.

Moszkva

Moszkva

A Moszkva szívében fekvő Vörös tér a város legfontosabb és legszebb látványossága. Ez az egyik legkedveltebb turisztikai attrakció, mert rengeteg történelmi látnivalónak és kulturális látványosságnak ad otthont. A Bolshoi Színház az ország fő színtere. Az évszázadokkal ezelőtt felbukkanó csodálatos opera és balett nagymértékben megmagyarázza Oroszország gazdag történelmi előadóművészetét. Míg a Bolshoi Balett Társaságot 1776-ban alapították, maga a színház 1825-ben nyílt meg. A csillogó, hatszintű előadóterem gazdag és dekadensen díszített; ez a megfelelő színpad a világszínvonalú előadásoknak, amelyek a színpadán zajlanak. Amennyiben Moszkvában jár semmiképp ne hagyja ki ezeket a csodálatos és szemrevaló látnivalókat.