Ne csak filmezzetek, néha játszatok is!

Napjainkban egyre inkább divat, hogy összeül egy baráti társaság, megnéznek egy vagy két jó filmet, de ugyan ez a program, ha a kedvesünkkel töltjük az estét vagy épp a legjobb baráttal, illetve barátnővel, holott számos más lehetőség is van, melyek közben még jóízűeket lehet beszélgetni is. Érdemes kipróbálni pár társasjátékot, melyek által a jó hangulat garantált!

[wp_ad_camp_1]

Egy remek ki házibuliban az Activity a nyerő választás, hiszen mi sem lehetne viccesebb egy szó elmutogatásánál, egy fogalom teljesen ügyetlen lerajzolásánál. Az Activity-t Ulrike Catty tervezte három társával együtt, valamint a Piatnik és a Discovery toys adta ki még 1993-ban. Ma már a játékcsalád sok új taggal bővült, mindenki megtalálhatja a saját maga számára legszimpatikusabbat.

Barátnőkkel jókat lehet kártyázni, ha adott egy pakli Uno. A népszerű olasz kártyajáték a szórakoztató pizsama partik elengedhetetlen kelléke, melyben az a legjobb, hogy minél többen játszták, annál izgalmasabb. Az akciókártyák, melyekkel az ellenfelek kölcsönösen csőbe húzhatják egymást vicces perceket garantálnak és még a játékszabály sem túl bonyolult, percek alatt elsajátítható.

Családi társasjáték

Családi társasjáték

Ha a kollégákkal ülnél le játszani, akkor válaszd a Monopoly-t, melyet még Charles Darrow talált fel 1935-ben. A játékot 37 nyelven jelentették meg és több mint 250 millió példányban került el 103 országba, de népszerűsége a mai napig is töretlen. A játék lényege, hogy területeket és épületeket vásárolj vagy adj el, ameddig valamelyik játékos monopóliumhoz jut. Ez a játék a csapatépítés hatékony eszköze is lehet.

Ha a kedveseddel szeretnél eltölteni egy forró estét, akkor az Exxxtázis a Te játékod. A kifejezetten pikáns társasjáték esetében csak követni kell partnereddel a játék menetét. A feladatokat pedig teljes odaadással hajtsátok végre. Ha minden szabályt betartatok, akkor az élvezet garantált lesz számotokra!