Nem is gondolná, hogy mennyi mindenre használhatja fel a szájvizet

Bizonyára Ön sem gondolta túl eddig a szájvíz felhasználása formáját, hiszen ez csak egy szájvíz és normális esetben szájöblítésre használják. Ám most mutatunk pár meglepő felhasználási módot, melyet nem árt kipróbálni. Az első tipp, az izzadás elleni védelem. Gondolta volna?

[wp_ad_camp_1]

Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy elfogyott otthon a dezodor, és kellemetlen helyzetbe került, hiszen nélküle nagyon könnyen megizzad. Ilyen esetekben elegendő csak egy vattakorongot megnedvesítenünk vele, és dörzsöljük át vele a problémás területet és pillanatok alatt felfrissülhet. Körömgombával küszködik? Megmutatjuk a biztos ellenszert. Vegyen egy langyos lábfürdőt, tegyen bele pár csepp ecetet, illetve szájvizet és áztassa benne legalább fél órát a lábát. A hatékonyság érdekében legalább heti két alkalommal ismételje meg a kúrát. Továbbá remek tisztítószer is egyben. Próbálja csak ki, hogy a WC csészébe önt egy keveset és úgy kezdi kisúrolni. Meglátja az eredmény tökéletesen tiszta és csillogó WC.

Szájvíz

Szájvíz

Ráadásul még csípések és viszketés enyhítésére is használhatjuk. Elegendő csak pár csepp egy vattakorongra és dörzsöljük át a problémás területet. A hatás azonnali, rögtön enyhíti a viszketést és lehűti a problémás területet. Korpásodik a fejbőre? Fogja meg a szájvizet jól masszírozza bele a fejbőrébe, majd hagyjuk állni 10 percet és végül öblítsük le. Többszöri megismétlés esetén biztosabb az eredmény. A szájvíz ténylegesen mindenre jó, hiszen használhatjuk még pattanások ellen, a tévé vagy a számítógép képernyőjének a megtisztítására, bolhák ellen, vagy épen a saját fogkefénk tisztítására is. Plusz egy tipp: ha a kellemetlen szagokat szeretnénk mellőzni, pl. a kukából, akkor tegyünk egy benedvesített vattakorongot az aljára és máris friss illat árad belőle.