Ntak vendéglátás – Nem okoz fejfájást, ha szakértők segítenek!

Az NTAK, azaz a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ vélhetően már ismerősen cseng a vendéglátásban, turizmusban jártas emberek számára, hiszen 2023 óta minden vendéglátásban résztvevő, nyugtaadásra kötelezett vállalkozásnak adatszolgáltatási kötelezettsége van a szervezet felé.

Az ntak vendéglátás és turizmus szempontjából sem nehezíti meg különösebben a vállalkozók életét, bár sokan nehezményezik az újonnan kapott feladatokat. Az adatszolgáltatási kötelezettségnek többféle módon is eleget tehetnek a pénztárgép üzemeltetők. Az egyik viszonylag kényelmes és költséghatékony lehetőség az ntak vendéglátás adatszolgáltatásra a Vendégem alkalmazás használata. Költséghatékony, mivel teljesen ingyenes. Azonban hátránya is épp ebben a pozitívumban rejlik, ugyanis a túlterheltsége miatt gyakran lefagy, használhatatlan. Fizetős szoftvereket is lehet használni erre a célra, melyekbe már adaptálták az ntak vendéglátás adatszolgáltatást. Ezek azonban cseppet sem gazdaságosak, ráadásul számos esetben nem tudnak segítséget nyújtani.

A penztargepuzlet.hu weboldalon található olyan megoldás, mely minden fél számára kielégítő. A cég már több, mint 30 éve járul hozzá ügyfelei kasszarendszereinek működtetéséhez. Az általuk kínált rendszer nem csak tökéletesen működő szoftvert jelent, hanem olyan kisegítő eszközöket, melyekkel öröm a munka. Nincs QR-kód, meg egyéb elavult technológia, csak hozzáértő szakemberek, és modern, akár vezeték nélkül működő speciális kiegészítők. A penztargepuzlet.hu munkatársai nem csak, hogy bemutatják ügyfeleiknek az ntak vendéglátás adatszolgáltató rendszerük működését, hanem bármikor segítséget nyújtanak a felmerülő kérdések során, sőt az éves felülvizsgálatot is elvégzik. A kiváló eszközök és egyénre szabott szoftverek mellett próbaidő lehetőségét is biztosítják, s nem kötelezik hűségidőre ügyfeleiket! Keressék fel a munkatársakat a weboldalon található elérhetőségeken és győződjenek meg az NTAK adatszolgáltató szoftver kiválóságáról maguk!