Nyugat-Virginia legszebb helyei

A Kék Ridge-hegység és az Ohio-folyó között elhelyezve, Nyugat-Virginia az Egyesült Államok egyik leggyönyörűbb része, amelyet érdemes feltárni, hiszen rengeteg hihetetlen tájat tartogat. Számos hegyvidéke, erdője és folyója kiválóan alkalmas mindenféle szabadtéri tevékenységre. Mivel az államot legtöbbször a turisták figyelmen kívül hagyják, érdemes ide látogatni ha nem szereti a zsúfolt városokat.

[wp_ad_camp_1]

A Cass Scenic Railroad elvezet egy szép vidéken, és elviszi a múltba is, amikor gyönyörű, régi kocsikkal közlekedtek az emberek, amelyet egy gőzhajtású mozdony húzott és húz ma is. Varázslatos élmény a sípot hallani, és látni, hogy a vonat fölött gőz hullámzik, így a vonatok szerelmesei örülni fognak az utazásnak ezen a régi vasúton. Az egyik leglenyűgözőbb és legfelismerhetőbb természeti látványosság egész Nyugat-Virginiában, a jellegzetes Seneca szikla, amely az azonos nevű csodálatos állami park szívében helyezkedik el; határozottan érdemes megnézni, ha tiszta környezetben akar sziklát mászni vagy túrázni. Az egyenetlen sziklaalakzatok figyelemre méltó, 375 különféle hegymászási útvonalat tartalmaznak, amelyeket kipróbálhat. A panorámás kilátás az északi és a déli csúcs tetejéről egyaránt megkönnyíti a mászást.

Nyugat-Virgínia

Nyugat-Virgínia

Kis méretének ellenére, az apró Fayetteville város sok mindent kínál a látogatóknak. Míg történelmi belvárosa tele van nagyszerű bárokkal, éttermekkel és galériákkal, a látogatás fő oka a meghökkentő természet lehet. A Fayetteville-től északra fekvő Hawks Nest Nemzeti Park egy újabb fantasztikus hely, ahol élvezheti a szabadban való nagyszerű szórakozást. Számos különféle tevékenység közül választhat, valamint gyönyörű tájakat is felfedezhet. Bár a legfenségesebb kilátás kétségtelenül a New River Gorge híd és alatta található fényvisszaverő vizek látványa, rengeteg más szép táj látható itt.