Radics Gigi a 2012-es Megasztár 6 győztese

A Megasztár 6. szériáját 2012-ben Radics Gigi nyerte. Az Endrefalváról érkezett fiatal lány már a Megasztár 5-ben megmutatta, milyen különleges hangi adottságokkal rendelkezik, azonban akkor még a legjobb 24-ből sem jutott tovább. Az idei széria legfiatalabb versenyzőjeként, még mindig csak 15 évesen azonban magabiztosan haladt hétről hétre, egészen a döntőig. Különleges hangja és kedves, szerény természete révén gyorsan megszerették a nézők.

[wp_ad_camp_1]

A döntő elején Radics Gigi és Szakos Andrea együtt léphetett színpadra Flo Rida-val, a világhírű rapperrel is. Kivételes hangjukra még a világsztár is felfigyelt. A döntőn kiváló dalokat hallhattunk, nagyszerű produkciókkal kápráztatta el a nézőket és a rajongókat a két finalista lány. Mind a szóló nóták, mind a duettek nagyszerűen sikerültek. A zsűri tagjai időnként felállva tapsolták az előadásokat.

A Megasztár 6 felvonultatta a korábbi szériák összes döntősét, akik a találó, We are family című slágert adták elő közösen, mint a Megacsalád. Bár a szavazatok aránya folyamatosan azt jelezte, hogy az egyik versenyző magabiztosan vezet, a két lány az utolsó pillanatig nagyszerű hangulatban, méltó ellenfélként küzdött, nem egymás ellen, hanem a győzelemért.

Radics Gigi

Radics Gigi

Aztán Tilla és Liptai Claudia hirdette ki a végeredményt. Gigi mellett Mester Tamás is megkönnyezte a végeredményt. A nagyszerű versenyt végül Gigi, és a korábbi 5 győztes, Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Rúzsa Magdi, Király Viktor és Tolvai Reni közös előadása zárta. Whitney Houston One moment in time című dalával búcsúzott a hat mega-győztes.

A 2012-es döntősök a műsort követően csatlakoznak Caramel országos turnéjához, melynek keretében ellátogatnak az ország több pontjára, a Megasztár-rajongók legnagyobb örömére. Tekintsen meg egy Megasztár rajongói oldalt: megasztar.tv