Rágd meg jól a rágót!

Szinte minden nap beveszünk belőle 4-5 darabot. Ki cigizés után, hogy valamivel eltüntesse a füstös szagot, mások randi előtt veszik be a friss lehelet reményében. Igen, ez a rágó.

[wp_ad_camp_1]

Megannyi változata ismert, gyümölcsös, extra erős, és a lehetetlenségig ízesített fajta. Az ügyesebbek buborékot fújnak vele, de kellemetlen másodperceket tud okozni, ha esetleg az ember hajába köt ki egy szerencsétlen mozdulat következtében. A cél mégis egyszerű és nemes. Játszva őrizni meg a fogak egészségét.

Rágó

Rágó

Fogorvosok ezrei támasztják alá a tényt, hogy a rendszeres rágó használók körében nagymértékben csökkent a fogszuvasodás kialakulásának esélye. Jobban járunk, ha minden egyes étkezés után bekapunk pár szemet, ahelyett hogy rohannánk fogat mosni. A túlzott fogmosás árt a fogaknak, de a rágó nem károsítja szerencsénkre.

Amellett, hogy egészséges, még finom is. Olcsóbb, ha a tévé előtt ülve felváltja a chipseket, popcornt vagy édességeket, mert azok a legnagyobb károsítói szájunk egészségének. Még az agyműködést is serkenti, a folyamatos rágás miatt. Olcsó,, egészséges és jó esetben IQ növelő is. Igazi csodaszer, a lényeg, hogy rágjuk meg jól.