Spray formátumban kapható fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra

A migrén egy olyan idegrendszeri betegség, melynek kellemetlen tünetei minden tizedik embert érintenek hazánkban. Gyakran olyan kísérő tünetek is együtt járnak a kínzó fejfájással, mint a látászavar, hányás, koncentrációs nehézségek, hangulatingadozások, fáradtság és ingerlékenység.

Fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra kiváló opció, ha szeretne gyorsan enyhülést panaszaira. Ha rendszeresen küzd migrénnel, érdemes tisztában lenni vele, hogy nincs egyedül problémáival, ugyanis nagyon sok embert érintenek a panaszok. Különösen a nők szenvednek miatta, hiszen háromszor több nőt érint a migrén, mint férfit. Habár a migrénes fejfájás kialakulásának okait egyelőre kutatják, azonban néhány tényezőt már sikerült beazonosítani. Ilyenek például a szélsőséges időjárási jelenségek, némely ételek és italok, bizonyos gyógyszerek, valamint a stressz. Vannak, akiknél az erős fény és szagok is migrénes fejfájást okoznak. Nők esetében a hormonok ingadozása is előidézheti a migrént, például várandósság, szülés vagy menopauza esetén, mivel ekkor komoly hormonális változások mennek végbe a női testben.

A migrénnek többféle típusa van, azonban egy biztos, mielőbb meg kell szüntetni a panaszokat. A kiegyensúlyozott életmód, beleértve a rendszeres sportot és az egészséges étkezést, rendkívül hasznos. Emellett a stresszmenedzsment és a pihentető alvás is hozzájárul a migrén enyhítéséhez, illetve, hogy minél ritkábban kelljen szembesülni a kínzó fejfájással. Különösen a sötét, csendes szobában való pihenés lehet hasznos. A Dolixir szintén nagy segítséget jelenthet, mivel természetes hatóanyagainak köszönhetően gyors enyhülést hoz. Spray formátumának köszönhetően rendkívül egyszerű a használata, melyet a vásárlók nagyon szeretnek.