Színvonalas szolgáltatást nyújtó jogi iroda Budapesten!

Jogi irodánk más jogi irodákkal együttműködve képes csődeljárásokat menedzselni, pénzköveteléseket behajtani, valamint bármilyen más bonyolult kérdésre is megoldást tud találni. Célunk az, hogy segítsük ügyfeleink gazdasági tevékenységét modern jogi gondolkodás alapján.

[wp_ad_camp_1]

A budapesti jogi iroda többféle problémamegoldásban is tud szerepet vállalni, például polgári jogvitákat rendez permegelőző eljárásokkal, előkészít iratokat, tanulmányokat, a gazdasági tanácsadást is vállalja, valamint üzletkötési és számviteli tevékenységet támogat. Ha pedig fizetésképtelenségi eljárásokról van szó, akkor irodánk a következő szolgáltatásokat képes nyújtani: adótanácsadás, hitelezői képviselet ellátása, végelszámolások lebonyolítása, tanácsadás fizetésképtelenséggel kapcsolatban, valamint felszámolásban és végelszámolásban adós, tulajdonos vagy hitelező képviselete. Egyre többször fordul elő manapság, hogy a gazdálkodó szervezetek nem hajlandóak fizetni, erre az a megoldás, hogy irodánk felszámolási eljárást kezdeményez.

Jogi iroda Budapest

Jogi iroda Budapest

Jogi irodánk segíthet abban is, ha az adós menekülni próbálna a tartozás kifizetése elől, méghozzá úgy, hogy egy bizonyos stratégiával leszűkítjük az adós mozgásterét, így előbb utóbb fizetésre kényszerül. Több éves tapasztalatunk biztosítja azt, hogy eredményesen visszajusson tulajdonosához az elveszettnek hitt pénzösszeg. Amennyiben több információt szeretne megtudni irodánkról és eljárásainkról látogassa fel a jogiiroda.hu weboldalt. Ha visszahívást szeretne kérni, arra is van lehetősége weboldalunkon, továbbá kérdések felmerülése esetén tárcsázza a +36 1 786 7576 telefonszámot, vagy vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal az iroda@jogiiroda.hu e-mail címre írva.