Tanácsok, hogy vékonyabbnak tűnj!

Mesés ruhák között lehet válogatni az üzletek kínálatában. Sajnos ezek a ruhaköltemények többségében csak a vékonyabb hölgyeken mutatnak igazán jól. Egy ideje már megindult a kampány, hirdetik, hogy a csont sovány alkat többé nem divat, hogy a teltkarcsú testalkat sokkal nőiesebb. Ha van pár felesleges kilód, amitől nem még nem szabadultál meg, akkor egyelőre előnyösebb, ha azt pár praktikus öltözködési trükkel elrejted.

[wp_ad_camp_1]

Válassz egyszínű felsőt és alsót, ugyanis ez vékonyabbá teszi a sziluetted. Nem kell megijedni, ettől még nem lesz unalmas az öltözéked, hiszen a kiegészítők épp azért vannak, hogy a segítségedre siessenek. Sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a kiegészítőkre, pedig azok is karcsúsíthatnak és kövéríthetnek is, így ha megvan a tökéletes szett, akkor válassz gondosan ahhoz illő ékszereket. Ha az egyrészes ruhák híve vagy, akkor közül olyat válassz, amely csípőnél szűkített és inkább lefelé szélesedik, azaz a szoknya rész lebegősebb. Fontos tehát, hogy a ruháid feszesek legyenek ott, ahol kell, de bővebbek ott, ahol takarni kell.

Elhízás

Elhízás

Ha inkább mintás ruhát viselsz szívesen, akkor a minták legyenek minél kisebbek, kerüld a nagy mintákat. Az apró pöttyös ruha jól elvonhatja a felesleges kilókról a figyelmet, amíg a nagyobb pettyek nem hogy nem segítenek, hanem épp ellenkezőleg, még nagyobbnak mutatnak majd. Persze színblokkolással is csalhatsz. Olyan ruhát válassz, amely a csípő vonalánál függőlegesen ellentétes színű, mint a ruha egyéb része.

A ruha nem minden, élj az apró segítségekkel is. A ruha alatt viselj például alak feszesítő fehérneműt, vagy nadrágot. Az ilyen ruhadarabok anyaguknak köszönhetően összehúznak mindent, és hatékonya eltüntetik a hurkákat. A másik segítség a cipő. Ha magassarkút választasz, akkor hosszabbnak és vékonyabbnak hat a lában. Ezekből válassz semleges színű darabot.