Tanácsok, hogy vékonyabbnak tűnj!

Mesés ruhák között lehet válogatni az üzletek kínálatában. Sajnos ezek a ruhaköltemények többségében csak a vékonyabb hölgyeken mutatnak igazán jól. Egy ideje már megindult a kampány, hirdetik, hogy a csont sovány alkat többé nem divat, hogy a teltkarcsú testalkat sokkal nőiesebb. Ha van pár felesleges kilód, amitől nem még nem szabadultál meg, akkor egyelőre előnyösebb, ha azt pár praktikus öltözködési trükkel elrejted.

Válassz egyszínű felsőt és alsót, ugyanis ez vékonyabbá teszi a sziluetted. Nem kell megijedni, ettől még nem lesz unalmas az öltözéked, hiszen a kiegészítők épp azért vannak, hogy a segítségedre siessenek. Sokan nem fektetnek elég nagy hangsúlyt a kiegészítőkre, pedig azok is karcsúsíthatnak és kövéríthetnek is, így ha megvan a tökéletes szett, akkor válassz gondosan ahhoz illő ékszereket. Ha az egyrészes ruhák híve vagy, akkor közül olyat válassz, amely csípőnél szűkített és inkább lefelé szélesedik, azaz a szoknya rész lebegősebb. Fontos tehát, hogy a ruháid feszesek legyenek ott, ahol kell, de bővebbek ott, ahol takarni kell.

Elhízás

Elhízás

Ha inkább mintás ruhát viselsz szívesen, akkor a minták legyenek minél kisebbek, kerüld a nagy mintákat. Az apró pöttyös ruha jól elvonhatja a felesleges kilókról a figyelmet, amíg a nagyobb pettyek nem hogy nem segítenek, hanem épp ellenkezőleg, még nagyobbnak mutatnak majd. Persze színblokkolással is csalhatsz. Olyan ruhát válassz, amely a csípő vonalánál függőlegesen ellentétes színű, mint a ruha egyéb része.

A ruha nem minden, élj az apró segítségekkel is. A ruha alatt viselj például alak feszesítő fehérneműt, vagy nadrágot. Az ilyen ruhadarabok anyaguknak köszönhetően összehúznak mindent, és hatékonya eltüntetik a hurkákat. A másik segítség a cipő. Ha magassarkút választasz, akkor hosszabbnak és vékonyabbnak hat a lában. Ezekből válassz semleges színű darabot.