Teljesen helyrehozza a bőrt a C-vitamin

A C-vitamin nemcsak lelassítja az öregedést és bőrápolás károsodásának jeleit, hanem a későbbi károk ellen is teljes védelmet nyújt. Sokkal kevésbé valószínű, hogy később bőrápolási problémákkal fog küzdeni, például pattanásokkal, barna foltokkal ha megfelelően és rendszeresen használja a C-vitamin szérumot.

[wp_ad_camp_1]

A C-vitamin például kiváló a nap által kialakult UV-sugárzás ellen. A vizsgálatok kimutatták, hogy a C-vitamin valóban felgyorsíthatja a bőrápolás gyógyító folyamatát – akár felgyorsíthatja a leégés gyógyulását is. (Csak gondoskodjon róla, hogy 30 vagy annál magasabb SPF-et alkalmazzon amikor a naptejre kerül a sor, ha mellette C-vitamin szérumot használ). A C-vitamin ezen kívül javítja a bőr textúráját és minőségét is: a bőrünk sok mindenen megy keresztül az évek során, és úgy gondolom, hogy a legtöbben egyetértenek abban, hogy az élet valamely pontján küzdöttek már bőrproblémákkal, egyenetlenségekkel a bőrön, pattanásokkal vagy akár pigmentációs problémákkal amik  a pattanások hegéből vagy a napfény okozta károsodástól megmaradtak. A C-vitamin valójában sok ilyen problémát a visszájára tud fordítani.

C vitamin

C vitamin

A C-vitamin behatol a bőrbe és segít a pigmentáció elhalványulásában, és megakadályozza a gyulladást, ami egyenletes arcszínt biztosít. Minimálisra csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat: a C-vitamin csodákra képes az öregedésgátlásban . Serkenti a kollagén termelést, így a bőre az idő múlásával egyre csak feszesebb és fényesebb lesz. A Vichy-től is lehet már kapni C-vitamin szérumot, ami igazán magas minőségű, és valóban csodákra képes, hiszen ásványi termálvizet tartalmaz. Az ásványi termálvíz, ami a Vichy által gyártott C-vitamin szérumban van, tartalmaz  különböző ásványi anyagot, ami megóvja a bőrt a stressztől, a kifáradástól és a szennyeződéstől is.