Tolóíves tolóajtók az akadálymentes áthaladásért

Ma egyre több helyen használják a tolóajtókat, melyeket már számos kiviteli formában lehet kapni. Több praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek, mely igazolja népszerűségüket, viszont egy nagy hátrányuk volt az akadály, avagy a sin, amit a tolóajtó halad, hiszen az némelyek számára megnehezítheti a gördülékeny tovább haladást.

[wp_ad_camp_1]

A rendkívül csendes és praktikus működésű íves Talos tolóajtók viszont igazi megoldást kínálnak! Ezen ajtók formagazdagságuknak köszönhetően nem csak egyedivé teszik a bejáratokat, de még akadálymentessé is. Az ajtók kaphatók kisebb vagy nagyobb sugarú köríves vagy félköríves kialakítással, emellett kifelé vagy befelé hajló szárnyakkal, vagy akár teljesen üvegezett szerkezetként, padlóba süllyesztett meghajtással is, így mindenki kiválaszthatja a számára leginkább szimpatikus változatot.

Tolóíves tolóajtó

Tolóíves tolóajtó

Az ajtók adottak különböző felszereltségben és különböző biztonsági osztályban. Az ily módon készült Talos tolóajtók intenzív áthaladást engednek, méghozzá a lehető legjobb hőszigetelés mellett. Kiválóan alkalmazhatók szállodák, irodák, közintézmények, kórházak, bankok és pénzintézetek, múzeumok, bevásárlóközpontok, repterek, pályaudvarok, koncerttermek és minden más bejárathoz is. Az egyedülálló Talos tolóajtók másik különlegessége a rendkívül csendes működésük, ami a gumira helyezett görgőknek köszönhető. Látható tehát, hogy a tervezők minden apró részletre ügyeltek az ajtók kivitelezése során.

Összefoglalva tehát a fantasztikus Talos tolóajtók előnyei a nagy, gyors és könnyed áteresztő képesség, avagy nincs fennakadás a továbbhaladás folyamán, a jó hőszigetelés, tehát a meleg nem veszhet el az udvaron vagy utcán, továbbá a rugalmas alakíthatóság, ami által szinte mindenütt valóban alkalmazhatóak ezek a speciális ajtók, illetve adott exkluzív teljesüveg kivitel, sőt tudni kell, hogy még menekülési útvonalba építésre is remekül alkalmas.