2020-as farmer trendek

Szinte minden nap viselünk farmernadrágot. Azért szeretjük, mert lehet elegánsan és hétköznapiasan is viselni, ráadásul rengeteg stílusa van, amelyek közül érdemes különösen kiemelni a magas derekú és a vintage stílusú farmert, amik az elmúlt években uralkodtak.

[wp_ad_camp_1]

Ha Ön is szereti a közelmúltbeli farmerstílusokat, örömmel fogja hallani, hogy a 2020-as farmer trendek tele vannak a kedvenceivel (pár új stílus is megjelenik a színpadon). A szakadt és megviselt farmer 2020-ban is divatos lesz. Párosítsa ezeket a lyukas csodákat egy mintás pólóval és egy túlméretezett blézerrel, de egy elegánsabb blúzzal is tökéletes lehet. Ebben az esetben a lehetőségek végtelenek. A következő farmertrend a trapéz szárú farmer. Ez a stílus igazán hetvenes évekbeli, és akkoriban hosszú kibontott hajjal és ponchoval viselték. A magas derekú bő nadrág is divatos lesz idén. Tökéletes viselet lehet nőies blúzokkal, vagy rövidebb szvetterekkel, ráadásul mindegy, hogy a földig ér, vagy bokáig, ez a stílus ismét hódítani fog.

Farmer 2020

Farmer 2020

Mindenki szereti a szűkszárú farmert, igaz? Szerencse mindannyiunknak, akiknek hét ilyen stílusú nadrágja van a szekrényben, a magas derekú szűkszárú farmer nem megy sehova 2020-ban sem. Télen viselje kedvenc nadrágját egy garbóval vagy crop-toppal tavasszal. A hosszú farmer 2020-ban is divatos. Ez a stílusú farmer tökéletes párosítás a crop-topokkal, hogy hosszabb kontrasztot kölcsönözzön a testnek. Nyáron viselje a legkisebb blúzát ezekkel a hosszú farmerekkel, vagy ősszel vegyen fel egy kivágott pulóvert. Amíg idén trendi lesz a hosszú farmer, ugyanúgy a rövid szárú farmer is hódítani fog. Viselje ezeket magassarkúval, blúzzal vagy blézerrel és garantáltan elegáns outfitje lesz. Ezeket a farmereket akár otthon is elkészítheti, csak vegyen elő egy régi hosszú farmert, majd vágja le az alját, és nem is kell sokat költenie egy vadonatúj farmerre.