2020 legjobb Lenovo laptopjai

A legjobb Lenovo laptopok következetesen a legjobb laptopok rangsorának tetején vannak. A kiváló ThinkPad üzleti laptopoktól a karcsú hordozható laptopoktól egészen a megfizethető Ideapad laptopokig a Lenovo mindenféle felhasználó számára kínál valami különlegeset.

[wp_ad_camp_1]

Az első a listán az izgalmas Lenovo ThinkPad X1 Fold, az első számítógép rugalmas, összecsukható kijelzővel. Ha valami hagyományosabbat keres, akkor az új ThinkPad X13 egy karcsú, 13,3 hüvelykes alvázat ígér, nagy terheléssel.  Ha nem aggódik a hordozhatóság miatt, a közelgő ThinkPad T14 felszerelhető Dolby Vision 4K kijelzővel és Nvidia grafikával rendelkezik. A ThinkPad X1 Carbon (7. generáció) kiváló laptop bárki számára, nem csak üzleti felhasználók számára. Valójában az X1 Carbon nem csak a legjobb Lenovo laptop, hanem egyben a 2020-as legjobb laptopok legjobbja és a legjobb üzleti laptop is egyben. Ez a rendkívül könnyű, mégis tartós laptop közel 10 órát bír egy töltéssel, és az egyik legjobb billentyűzettel rendelkezik, amelyet bármilyen eszközön megtalál. A Lenovo megragadta a lehetőséget a ThinkPad X1 jóga esetében, ami az első fém ThinkPad és ez teljesen kifizetődött.

Lenovo laptop 2020

Lenovo laptop 2020

Miközben továbbra is szeretjük a legtöbb ThinkPad-en megtalálható matt fekete-szénszálakat, a ThinkPad X1 jóga alumínium és magnézium csodálatos változata. Nemcsak vékony kialakítású, de ez az átalakítható 2 az 1-ben laptop fényes kijelzővel rendelkezik és a kategória legjobb billentyűzetét és hosszú akkumulátor-élettartamát kínálja. Ezek együttesen alkotják a legjobb Lenovo laptopot. A Lenovo csúcskategóriás fogyasztói üzleti laptopja, a ThinkPad X1 Extreme (Gen 2) 15,6 hüvelykes 4K HDR kijelzővel rendelkezik, és látszólag gyors teljesítményt nyújt a 9. Gen Core i7 CPU és a gyors SSD révén.