A Kék Duna Hotel Ráckeve és az antik római wellness

Sok hotel szervez Magyarországon egyedülálló rendezvényeket, amelyek azt szolgálják, hogy a vendégek jól érezzék magukat és megfeledkezzenek a gondokról és a hétköznapokról. A wellness szolgáltatások, a masszázs és a jóga mindezt szolgálja, ám az idősebbek számára nem sok szolgáltatást kínálnak a hotelek, kivétel ezalól a négycsillagos ráckevei szálloda.

[wp_ad_camp_1]

A Kék Duna Wellness Hotel Ráckeve településen található, ahol az idősebb vendégek szórakoztatását tűzték ki célul. Így olyan eseményeket és rendezvényeket szerveznek, amelyen a nyugdíjas korú vendégek is szívesen vesznek részt, és olyan kikapcsolódási lehetőségeket találnak maguknak, amely megfelel az igényeiknek. Az antik római wellness birodalom egyébként is minden korosztályt magával ragad.

Az antik római wellness hétvége keretein belül belecsöppenhetünk egy igazi római fürdőbe, ahol minden korhű, és a főszerep a kényelemé. A korhűség kedvéért a fürdőt feldíszítik és mindenhol hosszú fehér szövetek lógnak. A vendégek és a felszolgálók mind római kori öltözetben vannak. A svédasztalos lakomák biztosítják az uralkodói hangulatú étkezéseket. Ez a hétvége csodás kikapcsolódás azon vendégek részére, akik szeretik a történelmet és a korhű rendezvényeket, eseményeket.

Kék Duna Wellness Hotel

Kék Duna Wellness Hotel

A római kori hétvégéken felül természetesen egyéb rendezvényekkel és aktív kikapcsolódási lehetőségekkel várja egész évben a vendégeket a Kék Duna Hotel Ráckevén. A vendégek szünet nélkül élvezhetik a fürdőket, a szaunákat és a foglalkozásokat. Így egész évben lehet fürdőzni a medencékben, relaxálni a szaunákban és masszíroztatni, ha úgy érezzük, hogy ránk férne egy kis lazítás.

Az Antik Római hétvégékről, valamint azok pontos dátumáról a wellnesshotel.hu weboldalon talál információt. Itt megnézheti a galériában többek között a római fürdőt, elolvashatja a wellness által kínálta lehetőségeket és az egyéb kikapcsolódási programokat.