A kiemelkedő orvosi asszisztens vonásai

Ha orvosi asszisztens akar lenni, valószínűleg imádja az emberek megsegítésének gondolatát. Valószínűleg nagyon érdekli az egészség és a wellness. Bár sokan az orvosokra és az ápolókra koncentrálnak, amikor az egészségügyre gondolnak, az orvosi asszisztensek kulcsszerepet játszanak a területen.

[wp_ad_camp_1]

Képesnek kell lennie lefordítani az orvosi nyelvet konyhanyelvre a beteg számára. Például, ha az orvos azt mondja, hogy jelentse a betegnek egy adott vizsgálat eredményét, akkor képesnek kell lennie arra, hogy az orvos szavait átfogalmazza olyan nyelven, amelyet a beteg megért. Proaktívnak kell lennie, amikor új emberekkel találkozik, és képesnek kell lennie szakszerűen kommunikálni az emberekkel a nap folyamán. Például bemehet a beteg szobájába gyógyszereket adni neki, és ilyenkor be kell mutatkoznia, és meg kell néznie, hogy érzi magát a beteg. Ezután lehet, hogy telefonálnia kell, majd kommunikálnia kell egy új orvossal a folyosón. Ez visszahúzódó emberek számára nehéz lehet.

A hallgatás elengedhetetlen az orvosi területen. A nap folyamán gondosan hallgatnia kell több beteg igényeit és aggályait. Az ápolónők és az orvosok részletes utasításokat adnak Önnek, amelyeket követnie kell, és emlékeznie kell ezekre a dolgokra, hogy biztosan ne felejtse el a lényeges részleteket. Amikor a betegek fájdalmat tapasztalnak, legyen ott, hogy megvigasztalja és támogassa őket. Annak ellenére, hogy egyszerre több beteg is szenvedhet, minden szobába azzal a hozzáállással kell bemennie, hogy teljes egészében kizárólag az adott szobában lévő betegre összpontosít. Soha nem szabad pletykálni és negatív érzelmeket vallani azokról, akik más életmódot folytatnak, mint ön. Például szakszerűnek és gondoskodónak kell lennie, akár az ittas vezetés áldozataival, akár az ittas sofőrrel. Ön azért van ebben a szakmában, hogy gyógyítson, nem azért, hogy ítélkezzen.