A konyhai szekrények költségcsökkentése okosan

Amikor átalakítja a konyháját, az egyik vásárlási szempont, amellyel jó előre meg kell küzdenie, a konyhai szekrény. Egyes vásárlások elég csekélyek ahhoz, hogy későbbre hagyhassák ezeket. A konyhai szekrények olyan hatalmas részét teszik ki az átalakítási költségvetésnek, hogy az egész projektet ezek határozzák meg. Miután megértette, mennyibe kerülhetnek, érdemes lehet megvizsgálni a költségek csökkentésének lehetőségeit.

Az összeszerelésre kész szekrény az online szekrényipar részei, amely lapra csomagolt konyhai szekrényeket szállít Önnek általában elfogadható áron. Az összeszerelés az Ön feladata, így csökkentheti a költségeket, mivel a szekrények összeszereléséhez nincs szükség gyári munkaerőre. Ha szeretné, sok cég opcionálisan, térítés ellenében biztosít összeszerelést. Ha a szekrények lapra vannak csomagolva, a szállítási költségek csökkennek a kisebb dobozok miatt. A bütykös zárrendszerrel és az előre fúrt lyukakkal a szekrény összeszerelése egyszerűbb, mint azt sok háztulajdonos elvárná. Általában elengedik a szállítási költségeket, ha a rendelés ára meghalad egy bizonyos összeget. A régi közmondás szerint, miszerint „az idő pénz”, ezek a szekrények nem bizonyulhatnak megfizethetőbbnek az összeszerelésükhöz szükséges idő miatt, ha úgy dönt, hogy saját maga csinálja meg. Fennáll annak a lehetősége is, hogy az összeszerelés során megsérüljenek.

A faszekrények festése nem különbözik bármely más fafelület festésétől. De ez bonyolultabbá válik, ha melaminból vagy laminált konyhabútorokat fest. A melamin egy vékony műanyag, amelyet általában forgácslapra hordanak fel, amely kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek és megkönnyíti a letörlést. Amíg a melamin nem válik le az alapanyagtól, a szekrényeket úgy hagyhatja, ahogy vannak. De ha festeni szeretné a melamint, akkor ezeket a nem porózus felületeket elő kell készítenie, hogy a festék jobban tapadjon hozzá.