Ecowater evolution a legjobb termékekkel online

Küldetésünk az Ön életminőségének és környezetvédelmének javítása. Mi vagyunk a világ legnagyobb vízkezelő rendszerek gyártói. A cég alapítója, Lynn Lindsay feltalálta a világ első automata lágyítóját, amelyet 1925-ben szabadalmaztattak. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Ecowater evolution a legjobb termékekkel és berendezésekkel vár mindenkit, folyamatos akciókkal a bolt.agroviz.hu weboldalon.  Az innovatív technológiák bevezetésében szerzett több mint 90 éves tapasztalattal olyan vállalat vagyunk, amely mércét állít az iparágban. Az EcoWater Systems központja az Egyesült Államokban található. A Marks Group részei vagyunk, amely a Berkshire Hathaway magánkézben lévő csoporthoz tartozik, amely nemzetközi szinten több mint 140 önálló termelő és szolgáltató céggel rendelkezik, amelyek forgalma meghaladja a 7 milliárd dollárt. A teljes csoport jelenleg több mint 17.000 alkalmazottat foglalkoztat. Számos országban vannak fiókjaink, amelyek közül több idehaza, Magyarországon. Világszerte több mint 1400 forgalmazóval rendelkezünk. Mind a tervezés, mind a gyártás amerikai gyárainkban zajlik. Vállalkozásunk alapja a magas minőség és a kutatás-fejlesztésbe való befektetés. Tudósaink és mérnökeink sok éves kutatása és technológiai innovációja több száz szabadalomhoz vezetett.

Minden készülékünket az ISO 9001 tanúsítási eljárásnak megfelelően gyártjuk. Az iparágban az egyetlen cég vagyunk, amely rendelkezik a nulla szén-dioxid-kibocsátású ujjlenyomat tanúsítvánnyal. Tagjai vagyunk a WQA-nak (Water Quality Association), egy globális non-profit szervezetnek, amely felügyeli a víz kezelésére és szűrésére használt berendezések minőségét. Kivételes műszaki segítséget és szolgáltatásokat kínálunk. Készülékeink hosszú távú garanciával és minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. További részletekért és ecowater vízlágyító rendelésért nézzen be a bolt.agroviz.hu weboldalra.