A Kossuth Rádió műsora a musor.tv-n

A rádió már nagyon régóta része a világunknak és szinte nincs olyan hely a világon, ahol ne hallgatnák az emberek a különféle rádiós csatornákat. Régebben, amikor még nem volt televízió, akkor a fontos információkat a rádióból tudta meg mindenki.

[wp_ad_camp_1]

https://www.musor.tv/ – Kossuth Rádió műsora olvasható a weboldalon. A Kossuth Rádió azért olyan különleges, mert ez volt a Magyar Rádió első számú csatornája. A második világháború kezdetén felállítottak egy magyar nyelvű rádiót Moszkvában Kossuth Rádió néven. A német csapatok előtörése miatt azonban hamarosan át kellett települniük Baskíriűba. Ez a műsor akkor a moszkvai rádió magyar nyelvű adásától függetlenül működött. Az adás, melynek felelős szerkesztője Révai József volt, 1945-ben szűnt meg. Ez az előzmény nagy szerepet játszott abban, hogy később a kommunista kormányzat a nemzeti fő-adót Kossuth Lajosról nevezte el. Egy olyan rádióról van szó, ahol híreket, tudományos, kulturális és közéleti műsorokat hallhatunk. Naponta többször adják a Krónika című műsort, ami a rádió egyik leghallgatottabb műsora is egyben.

Kossuth rádió

Kossuth rádió

A rádió felépítésének lényege a kiszámítható műsorszerkezet. Új, hangzásvilágban, mindig ugyanabban az idősávban hallhatjuk a percre kész aktualitásokat, színes, érdekes, hiteles műsorokat. Sokak számára be sem kell mutatni a Kossuth Rádiót, hiszen hazánkban rengetegen ismerik, hallgatják nap mint nap. A musor.tv weboldal abban lehet a hasznunkra, hogy megtudjuk a csatorna programújságját, azt, hogy mikor éppen milyen műsor megy. A weboldalra felkerülő információk folyamatosan frissülnek, ezért Ön mindig időben fogja tudni majd ha esetleg kimarad egy műsor, vagy változik egy műsor időpontja. Látogasson el Ön is a musor.tv weboldalra és olvassa a csatornák műsorújságát akár nap mint nap, hogy ne maradjon le semmi fontosról.