A legérdekesebb tennivalók Maine-ben

Az Egyesült Államok legkeletibb része, Maine Új-Angliában található, közvetlenül Kanada határában. Sok megdöbbentő tájjal és természeti csodával megáldva rengeteg gyönyörű tájjal büszkélkedhet, amelyeket a látogatók felfedezhetnek, valamint rengeteg érdekes történelmi turisztikai látványossággal és várossal is rendelkezik.

[wp_ad_camp_1]

Az állam északkeleti részén található Acadian Village a Saint John folyó partján fekszik, Kanadával szemben. Az 1976-ban alapított kis múzeum védi, őrzi és népszerűsíti Acadian történelmét és örökségét, és érdemes meglátogatni, ha van rá lehetősége. Az állam teljes partvidékén húzódik a csodálatos Maine-szigeti ösvény, amely több mint kétszáz szigetet és szárazföldi települést köt össze. A látogatók felfedezhetik a festői partokat és a csodálatos vízi utakat, és itt lehetőség van táborozni, túrázni menet közben. A Pemaquid Neck csúcsán fekvő, azonos nevű történelmi világítótorony festői és félreeső helyen található. Bristol halászati ​​és üdülőövezetében található az Atlanti-óceán vad vizeire néző néhány szikla tetején. A csodálatos fehér világítótorony mellett a látogatók a szomszédos múzeumban mindent megismerhetnek történelméről.

Ezen felül a Pemaquid Világítótorony és a környék néhány nagyszerű műve megtekinthető a közeli Pemaquid Művészeti Galériában. Új-Anglia egyik legszebb helyének tekintik Camden csinos városát, hiszen annak tökéletes kikötője régóta népszerű turisztikai célpont. Maine partvidékének középső részén, egy órányi autóútra fekszik Portlandtől északra. A rengeteg ragyogó butiknak és kiváló éttermeknek otthont adó előkelő tengerparti közösség régóta gazdag lakosokat és jómódú turistákat vonzott festői partjaira. Mint ilyen, sok csodálatos kastély és extravagáns birtok jelöli a dombokat és erdőket, amelyek az óceánig húzódnak.