3M eszközök mindenkinek!

A 3M sorozatú fólia egy kettős öntött, nyomással aktivált öntapadó vinilfólia, amely egyedülálló légkioldó csatornákkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nem kell attól félnie, hogy a fólia felülete valaha is buborékos lesz!

[wp_ad_camp_1]

3m eszközök széles kínálata vár minden kedves érdeklődőt a folfanatic.com weboldalon, ezért ne vesztegesse az idejét, keressen fel minket bátran, ha magas minőségű, de mégis kedvező árú autós fóliát keres. Kifejezetten autóipari alkalmazásokhoz hozták létre ezeket a szuper fóliákat, és lehetővé teszik az egyének számára, hogy teljesen átalakítsák a jármű megjelenését és stílusát. A 3m fólia teljesen új módot ad az autók kedvelőinek a saját felület elérésére, miközben védelmet nyújt a jármű festékének is. Akár részleges (pl. motorháztető, tető, csomagtartó, belső tér), akár teljes testű burkolatot szeretne, különféle textúrák és kivitelek állnak rendelkezésre a 3m fóliák esetén. Készítsen erős, rejtélyes megjelenést matt felületű fóliákkal, vagy akár létrehozhat egy verseny megjelenést is szénszálas textúrával, egy nyersebb megjelenést csiszolt alumínium textúrával vagy mindhárom egyedi kombinációját is kipróbálhatja!

Célunk, hogy az autó rajongóinak a legfrissebb anyagokat és új utakat és eszközöket biztosítsunk autóik minőségi testre szabására kívül és belül egyaránt. Szeretnénk segíteni az autó őrülteknek olyan járművek létrehozásában, amelyek valóban kiemelkednek a többi közül. Amennyiben megtekintené a teljes 3M forgalmazás kínálatát nem kell mást tenni, mint benézni hozzánk a folfanatic.com weboldalra, hiszen itt mindent megtalál a 3M fóliákkal kapcsolatban, ráadásul az árakat és a termékek illusztrációit is megtekintheti majd többek között. Ha minőségi autós fóliát keres, csakis a 3M-et érdemes választani!