A legjobb házi immunrendszer erősítő

Tavasszal és ősszel nagyon legyengülhet az immunrendszerünk, ennek pedig általában mindig az a vége, hogy mindenféle vírust és betegséget összeszedünk, melyek különböző tünetekkel járhatnak. Ha a jövőben szeretné ezt elkerülni, akkor olvasson tovább!

[wp_ad_camp_1]

Ősszel a nedves, párás időnek vagyunk kitéve, tavasszal pedig a lengedező, csalós és változékony időjárásnak, melynek a legtöbb esetben meghűlés a vége. Amennyiben elegünk van ebből a huzavonából, és nem szeretnénk mindenféle mesterséges alapanyagokból előállított vitaminokkal tömni magunkat, akkor a következő házi praktikát ajánljuk a figyelmébe. Az előállításához semmi különlegességre nem lesz szükségünk, csak citromra, fokhagymára, mézre és gyömbérre. Azt, hogy a citromnak leginkább a magas C-vitamin tartalma azt szinte mindenki tudja, de ezen felül még található benne bioflavon, amely vértisztító hatással bír és ez mellett még a véredényeket is regenerálja. Továbbá a citrom a szervezetünkben található lehetséges bélférgektől is megszabadíthat bennünket. Ráadásul elpusztítja a kolera-, diftéria- és a tífuszbaktériumokat is.

Immunrendszer

Immunrendszer

A következő alapanyag a fokhagyma, amely fontos ásványi anyagokat tartalmazz, és vitaminokat. Ennek köszönhetően magas antioxidáns tartalma és csökkenti a vérnyomást, gomba és vírusölő, segíti az emésztést, bélfertőtlenítő és még májműködést elősegítő hatással is rendelkezik. A gyömbér jelentős mennyiségben tartalmazz A, B, C, és B vitamint, illetve gyulladáscsökkentő, köhögéscsillapító és görcsoldó is egyben. A méznek a jótékony hatásait hiszen, hogy nem kell bemutatnom. Ha ezekből az alapanyagokból elkészítjük ezt a kis koktél, melyet napi szinten fogyaszthatunk, garantáltan egészségesek maradunk.