Hol találhatók a reiki mesterek Magyarországon?

A reikireka.hu oldalon megtudhatod, hogy miből áll egy reiki mester tevékenysége, de tanfolyamon keresztül mások is elsajátíthatják ezt a tudást. Nem árt tudni, hogy a reiki egy kézrátételes mód, amely egyben önfejlesztő módszer is.

[wp_ad_camp_1]

Az 1980-as évektől egyre jobban elterjedt a nyugati világban is. Az egyszerű módszert nagyon könnyen el lehet sajátítani, így akár saját otthonunkban is folytathatjuk a kezeléseket. A tökéletes testi-lelki egyensúly megteremtése a legfontosabb mindenki számára, hiszen ezt a testünk is meghálálja. Ezt a különleges alternatív gyógymódot bátran alkalmazhatjuk krónikus vagy akár akut tünetek enyhítésére, megszüntetésére is. Ebben segít a reikireka.hu oldal is.

A reiki tökéletesen alkalmas a fizikai és a lelki eredetű problémák kezelésére és nem szükséges hinni benne, csak nap, mint nap alkalmazni kell, hogy a gyógyító hatása ne maradjon el. A reiki mester a reiki megismerésének következő lépése, hiszen a reiki alkalmazása és elsajátítása során válhatunk mesterekké. Ez egy hosszú tanulási folyamat és a saját mesteri útját mindenkinek magának kell meglelnie. A reiki istenség megértése és a korlátlan lehetőségek hazája ez. A mesterré válás egy kezdet és a reiki kezelések során számtalan tapasztalat gyűjthető. A kezelések egész életünkre kihatással lesznek a mesterré válás teljes folyamatában. A Reiki Association International egy nemzetközi iskola, amelynek elvei és filozófiája sokak számára követendők.

Reiki

Reiki

Az iskolában Dr. Mikao Usui és F.E. Eckard Strohm tanításait alkalmazzák és ezt a határtalan tudást adják tovább a tanítványoknak, a jövendő mestereknek. A reiki tanfolyamok segítenek a mesterré válás folyamatát elindítani, hiszen az energia átadására mindenki képes. Olyan nem létezik, hogy valaki ezeket a csodálatos energiákat ne tudná átadni másoknak is. A reiki mesterek egy életen át tanulnak, és egyre jobban elsajátítják az energiaátadás módszerét. F.E. Eckard Strohm szerint: „Egy tanulónak jogában áll tanulni, egy mesternek kötelessége”. A mesterek életvitelét, cselekedeteit és kijelentéseit is a reiki járja át.