A legjobb látnivalók Wisconsin Dellsben

Az állam közepén található Wisconsin Dells a vízipark-univerzum központjává vált. A népszerű üdülővárosban hihetetlenül sok izgalmas lehetőség közül választhat, beltéri és kültéri lehetőségek közül egyaránt.

A Wisconsin-folyó által kettészelt varázslatos környezetben a szórakozás nem ér véget, ha elhagyja a csúszdát. Wisconsin Dellben a történelmi természeti terület felfedezése vadvilággal, kanyonokkal jár együtt. Hajótúrákon és festői túrákon megörökítheti az ikonikus Delleket (homokkő képződményeket), míg éjszaka a színház és az élő szórakozás világa elevenedik meg. Négy beltéri és kültéri víziparkjával a Wilderness Territory a Wisconsin Dells egyik legnagyobb üdülőhelye. A minden az egyben élményt kínáló komplexumba látogatóknak nem sok oka lesz arra, hogy elmerészkedjenek erről a helyről. Az élmény beltéri és kültéri jellege mérsékli az időjárás hatásait, lehetővé téve a szórakozást ettől függetlenül. A végtelen medencékkel, folyókkal és felnőtt vízparti bárokkal mindenkit boldoggá tesz ez a hely.

A kiterjedt vidámpark azonban megkülönbözteti az üdülőhelyet másoktól. Gokartozás, hegymászás is lehetséges itt, de akár minigolfozhat is. A választási lehetőségek végtelenek. Tévedjen el a Chula Vista vízipark minden szórakozásában. A Las Rios néven ismert fedett vízi park mindent kínál a kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Wisconsin Dells központjától mindössze tíz percre található park pihentető és adrenalint pumpáló akciókat kínál egyenlő mértékben. Amíg a nap még fent van, versenyezzen barátaival és családjával a Matador Mat Races-en, vagy lovagoljon az izgalmas Rio Rapids-en. A kikapcsolódáshoz élvezze a jakuzzit, vagy kalandozzon a hatalmas Mount Montezuma erdőben. Az árkádok, büfék és éttermek mellett rengeteg szórakozás is várja a vendégeket.