Galaxy 4 műsorai online

A George Gently egy brit televíziós krimi-drámasorozat, amelyet a Company Pictures készített a BBC One számára, a hatvanas években játszódik, és lazán alapul néhány Alan Hunter által írt Inspector Gently regényre. A sorozat főszereplője Martin Shaw, mint névadó felügyelő, Lee Ingleby pedig John Bacchus nyomozó őrmester.

Galaxy 4 csatorna teljes műsora várja a musor.tv weboldalon, tehát ha önt is érdekelné a george gently sorozat, akkor jó helyen jár weboldalunkon.  A sorozat a történetek színhelyét Északkelet-Angliába helyezte, Northumberland és Durham megye középpontjában, szemben a könyvekben szereplő Norfolk helyszínnel.  A halálbüntetés továbbra is érvényben van Nagy-Britanniában a sorozat kezdetén, és néhány korai epizódban cselekményként használják. A sorozatban feljegyzik a halálbüntetés 1965-ben történő eltörlését. A legkorábbi epizódok 1964 -ben játszódnak, a nyolcadik sorozat pedig 1970-ben. Az első három évad tisztességes értékelése után a BBC finanszírozást biztosított az Északkeleti Tartalmi Alapból további epizódok készítéséhez. A negyedik sorozatot 2011 januárja és júniusa között forgatták, és ősszel vetítették. 2012. március 26-án a BBC bejelentette, hogy négy új hosszú epizódot készítenek, amelyeket még ugyanebben az évben bemutatnak. Az ötödik évad drámai csattanón ért véget, mindkét főszereplő sorsa bizonytalan lett.

Galaxy 4

Galaxy 4

2012 szeptemberében azonban a vezető író, Peter Flannery megerősítette, hogy hatodik évad készült, amely négy epizódból állt. A hatodik évadot 2014 februárjában mutatták be. Ezt követően a hetedik, négy epizódból álló évadot is üzembe helyezték, és 2015 áprilisában kezdték sugározni. A nyolcadik és egyben utolsó évadot 2017 -ben sugározták. Miután feleségét megölte a hírhedt gengszter, Joe Webster 1964-ben, George Gently felügyelő nyugdíjba vonul. Ha többet tudna meg a sorozatról, keresse fel a musor.tv-t.