A legjobb Matt Haig könyvek pénztárcakímélő áron

Matt Haignak 2013-ban jelent meg nemzetközileg legsikeresebb regénye, az Én és az Emberek. A regény egy földönkívüliről szól, aki egy zseniális matematikaprofesszor alakját ölti fel, akit korábban munkaadói megöltek, hogy elpusztítsa munkája nyomait, és megöljön mindenkit, aki tud róla.

Matt Haig könyvek pénztárcakímélő áron rendelhetőek meg a book24.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide még ma és tekintse meg a legjobb könyveinket amelyeket villámgyorsan kiszállítunk. Az én és az Emberek című regényben a földönkívüli állítólag megmenti az univerzum és saját fajának jövőjét, mert a cambridge-i professzor éppen sikeresen bizonyította a Riemann-hipotézist – korunk talán legnagyobb matematikai problémáját (a Földön), és az egyik úgynevezett millenniumi problémát. Ez a bizonyíték elkerülhetetlenül hatalmas ugrással járna az emberiség technológiai fejlődésében, amelyre az ember természete nincs felkészülve, és amellyel nem tud megfelelően megbirkózni. Tehát míg az idegen először eltünteti a veszélyes haladás minden technikai nyomát, majd az érintettekhez fordul, váratlan érzelmek támadnak feleségében és a professzor kisfiában, és számos lenyűgöző megfigyelést tesz a „középszerű intelligencia fajtájáról”.

Mivel nem tudja teljesíteni a megbízatást, úgy dönt, hogy feladja magasan fejlett és halhatatlan népének kiváltságait egy emberi létért a földön. A regényt többek között Valérie Le Plouhinec (Humains) francia fordításában Grand Prix de l’Imaginaire-re jelölték. A Hamburger Morgenpost „viccesnek, filozófiainak és romantikusnak” nevezte a regényt, a Sunday Times pedig azt írta: „Haig rendkívül eredeti regénye a szerelemről, a vágyakozásról és a mogyoróvajról vicces, okos és nagyon-nagyon szerethető”. Amennyiben ön is elolvasná nézzen be a book24.hu weboldalra.