A legjobb programlehetőségek Fort Smithben, Arkansasban

Ennek a kis arkansasi városnak a lakossága körülbelül 80.000, és a rajta áthaladó Arkansas folyó osztja ketté. A Fort Smith-et 1817-ben alapították, amikor katonai állást építettek a város mai központjában.

A város a szőrmekereskedelem népszerű helyévé vált a környéken. Miután a kereskedelem már létezett, a város megszületett, és az elkövetkező évszázadok során tovább terjeszkedett. Bár furcsa, sok tennivaló van Fort Smithben, ahol a történelmi épületek és helyszínek bepillantást engednek a múltba. A történelem és a modern élet találkozik Fort Smithben. A Clayton-házat 1882-ben építették családi házként William Henry Claytonnak, feleségének és gyermekeinek, amikor beköltöztek a városba. A házat azóta is karbantartják, és népszerű látnivalóvá vált Fort Smithben. Az otthon bájos, színes sárga külseje fogadja majd. Ha bejutott, böngésszen az összes eredeti 19. századi bútor között. Ez a történelmi ház valóban egy séta a múltba, mert kiváló állapotban tartották.

Van egy ajándékbolt is, ahol ajándéktárgyakat vásárolhat, amelyeket hazavihet a háznézés után. A Clayton House a hét minden napján nyitva áll a látogatók előtt, hétfő kivételével. Ha Ön sörrajongó, akkor a Fort Smith Brewing Company felé kell mennie. Sok finom és hideg kézműves sört szolgálnak fel csapból. A teljes sörkínálatukat helyben, hagyományos főzési módszerekkel készítik. A sörfőzde nyüzsgő csaptelepe és terasza remek hely a helyiekkel és más utazókkal való szocializációra, természetesen egy frissítő sör mellett. Élvezze Fort Smith éjszakai életét egy utazással a Brewing Company-ba. A sörfőzde még egy 1817-es sört is kínál, amelyet Fort Smith alapításának ünnepére készítenek és szolgálnak fel. A sörfőzde időnként olyan eseményeknek ad otthont, mint a vígjátékok, tehát mindenképp nézze meg előzetesen a honlapjukat, hátha történik valami!