Műanyagápoló rendelése kedvezményes áron!

A magas szilikonolaj tartalmú, kellemes illatú műanyagápoló gazdaságos és hatékony készítmény kézi autómosáshoz, valamint járműkozmetikában használható és automata önkiszolgáló autómosókban való használatra is megveheti.

Műanyagápoló várja önt is a sipom.hu weboldalon tehát megéri ide látogatni, ha önnek is minőségi műanyagápolóra lenne szüksége és nem szeretne túl sokat költeni. A Sipom Olaszországban gyártott műanyagápoló különleges, meleg és napos viszonyokhoz igazodik. A terméket az UV-sugárzással és a magas hőmérséklettel szembeni nagy ellenállás jellemzi. Ezen okok miatt a PLASTICA Sipom hosszabb védelmet nyújt a műanyag és gumi alkatrészeknek az újraoxidáció és elszíneződés ellen, mint a versenytársak termékei. A PLASTICA használatával az előkészített, megtisztított gumiabroncsokon természetes, félmatt és fekete megjelenést érhet el. A műanyagápoló tökéletesen regenerálja a műanyagokat a motortérben és a szőnyegeket a csomagterekben. Használja a műanyagápolót mindenhol, ahol hatékony, erős mosószerre van szüksége, vagy alacsony szerfelhasználással szeretné javítani a mosási paramétereket. A műanyagápoló bármilyen típusú autómosóval használható.

A műanyagápoló erős és egyben biztonságos készítmény személygépkocsik és teherautók mosásához. Különleges hatékonysága jellemzi a ponyvák tisztításában. A műanyagápoló a járműmosás minden szakaszában használható: előmosásként, alapmosásnál, kézi mosásnál kefével vagy szivaccsal. Az önkiszolgáló autómosóban aktivátorként használt műanyagápoló még alacsony hőmérsékleten is „növeli” a mosás hatékonyságát. Nyáron hatékonyan oldja és eltávolítja a rovarok nyomait. A SIPOM termékek használatakor az „alulról felfelé” elvet ajánljuk a felhordáshoz és a mosáshoz. További információkért és rendelésért nézzen be a sipom.hu weboldalra.