A legjobb programok Cody-ban, Wyoming-ban

A William ‘Buffalo Bill’ Cody nevéről elnevezett Wyoming északnyugati részén fekvő kis város teljes mértékben átfogja a határ menti városképét és cowboy kultúráját.

[wp_ad_camp_1]

Az élvezetes rodeók mellett sok fantasztikus turisztikai attrakcióval büszkélkedhet, amelyek mind a híres alapítóhoz, mind a vadnyugathoz kapcsolódnak. Cody további tennivalói közé tartozik az egyik csodálatos múzeum meglátogatása, amely lenyűgöző pillantást nyújt a városra és a régió történelmére, kultúrájára és örökségére. A látogatók mindezt saját maguk élhetik át a „Rodeo of the World” cím alatt.  A cowboy-kultúrájáról és a Buffalo Bill-ről híres Cody a tökéletes hely a szabadban való szórakozásra is. Mivel a környéken sok sziklás kanyon és fenséges hegylánc fekszik, rengeteg izgalmas raftingolási lehetőség van a vad folyókon, amelyek a környéken haladnak át. A Shoshone folyó rengeteg csodálatos vadvízi zuhataggal rendelkezik, hogy a látogatók megtkeinthessék őket, mindkét oldalon látványos tájakkal.

Míg a rafting a Shoshone Canyonban nagyon népszerű és izgalmas, az északi rész ugyanolyan kellemes és festői szépségű, ráadásul rengeteg vadat lehet felfedezni a folyópartok mentén. Mivel olyan sok folyó és vízi út kanyarog a közeli hegyeken, nem lehet meglepő, ha megtudjuk, hogy Cody népszerű hely a horgászat miatt. Lenyűgöző, nyugodt és félreeső tájak élvezetők, miközben a horgászik, és ez egy kellemes módja annak, hogy élvezze a várost körülvevő gyönyörű természetet.  Alig egy órányi autóútra Cody-tól keletre található Greybull kisvárosa, amely nagyszerű kirándulási célpont. Ennek oka, hogy itt található néhány csodálatos múzeum, ahol néhány félelmetes természetes sziklaalakzat található, és a közelben dinoszauruszmaradványok is lehetnek, ezért érdemes ide látogatni.