A névjegykártya itt online megrendelhető

Névjegykártyára lenne szüksége üzleti, vagy privát találkozóira? Ez az aprócska kártya szavak nélkül is kiválóan képviseli átadóját, és rendkívül fontos szerepet játszik a pozitív első benyomás kialakításában. Megnézzük, elolvassuk az aprócska lapot, és máris tudni véljük, ki állhat mögötte. Érdemes hát alaposan fontolóra venni, milyen stílusban és minőségben készítteti el névjegyét.

[wp_ad_camp_1]

Negyedmillió terméket kínáló online nyomdánknál biztos lehet benne, megleli az elvárásainak megfelelő árucikket. Hogyha pedig megrendelése eltérne az oldalon hozzáférhető standard ajánlatainktól, egyénre szabott megoldással is előállunk!

Amennyiben cégünket választja, névjegykártyáját online megrendelheti honlapunkon, és alig pár munkanapon belül ingyenesen ki is szállítjuk önnek. Biztos lehet benne, hogy 350 g-os matt műnyomó papírra nyomott (hajtogatott vagy szimpla) névjegyeinkben (85x55mm vagy 90x50mm összehajtva) garantáltan minden fontos információ helyet kaphat. Amennyiben valami egyedire vágyna, lekerekített sarkú névjegykártyát is választhat. Valamint lehetősége nyílik arra is, hogy a sztenderd diszperziós lakk helyett kártyáját UV lakkal kezeljük – ezzel garantáltan villoghat üzleti partnerei előtt! A névjegykártyát 250 darabos fehér dobozba csomagolva kapja kézhez.

Teljes körű információt szeretne a különféle névjegykártyákról, valamint online megrendelésükről? Látogasson el honlapunkra, illetve ügyfélszolgálatunk is az ön rendelkezésére áll hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között az alábbi telefonszámon: +36.1.84.80.648.