A Pandora ékszerek

Mára a Pandora ékszerek komoly hírnevet teremtettek maguknak. Ilyen módon a Pandora márkanév egyre jobban cseng a divatszakmában, egyre többen választják ezeket az ékszereket; a választék karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat, medálokat és egyéb kollekciókat tartalmaz.

A Pandora fülbevalók a teljes Pandora kollekció talán legszebb darabjait képezik. Roppant igényes kidolgozásukkal, varázslatos formatervezésükkel és ízléses megjelenésükkel egyszerűen levesznek bennünket a lábunkról. De tudni kell, hogy akármilyen csodálatos is egy fülbevaló, nem feltétlenül áll jól nekünk. Elsősorban a frizuránk határozza meg, hogy egy ékszer illik-e hozzánk vagy sem. Nézzük, mire kell figyelni, ha ékszert választunk.

A hosszú hajú hölgyek szívesen hordják kiengedve a hajukat. Miért ne tennék, hiszen a gyönyörű hajzuhatag a nő egyik legszebb éke. Ám ilyen esetben kiemelten kell figyelni arra, hogy milyen fülbevalót választunk; a kiengedett hosszá hajhoz nem illik a túlzottan kacskaringós és túl nagy fülbevaló. A túlzottan nagy ékszer állandóan beleakad a hosszú kiengedett hajba, ráadásul háttérbe szorul és elveszíti az érvényesülését. Ha egy hölgy mégis ragaszkodik a nagyobb vagy kacskaringósabb fülbevalóhoz, az esetben érdemes feltűznie a haját. A sportosan összefogott haj és az elegáns ékszer szintél elütő hatást kelt.

A kacskaringós, gömbölyű vagy különleges vonalvezetésű fülbevalók elsősorban az egyenes hajú hölgyek esetében mutatnak jól. De nem elég csak a haj formájával és hosszával foglalkozni, hiszen a színe is alapjaiban meghatározza, milyen ékszer áll jól. Alapvetően a barna, fekete és a szőke hölgyek bátran választhatnak ezüst és arany ékszereket is, de a vörös hajú nőknek érdemes tartózkodniuk a sárga aranytól.