Így lesz jobb kedved ősszel…

Az őszi szürkeség mindannyiunk hangulatára rányomja a bélyegét, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnénk vidámak és ne tehetnénk színesebbé az életünket. Sokan hajlamosak vagyunk egészen mélabússá válni és elfelejtünk örülni a jó dolgoknak csak azért, mert szomorkás az időjárás és kevesebbet süt a nap. Szerencsére egy kis odafigyeléssel és néhány egyszerű trükkel visszanyerhetjük a tavaszi életkedvünket.

[wp_ad_camp_1]

A hangulatjavítás egyik legjobb és legeredményesebb módja a rendszeres testmozgás. A napi sport segít abban, hogy jobb erőnléti állapotra tegyünk szert, egészségesebbé és vitálisabbá váljunk. Sokszor azt szoktuk mondani, hogy az év nem is decemberben ér véget és januárban kezdődik, hanem ősszel. Az ősz remek alkalom az újrakezdéshez! Van majdnem egy évünk, hogy formába hozzuk magunkat és tökéletes bikini alakot érjünk el. Az idő viszont gyorsan száll, nincs idő tespedésre.

Ha azonnali hangulatjavító csodaszerre van szükség, akkor ott a zene. Nincs is ennél csodálatosabb találmány. A zene mindig segít, mindig jobb kedvre hangol, illetve segít elterelni a szürke gondolatokat. Ha van rá módunk, a zene erejét ne csak a zenehallgatásra korlátozzuk, hanem vegyünk részt közös énekléseken is.

Ősz

Ősz

Vigyünk színt az életünkbe! Mégpedig a szó szoros értelmében… Hordjunk színes ruhákat, akasszunk színes képeket a falra vagy csak vegyük körül magunkat színes tárgyakkal. Minden egyes színnek nagy jelentősége van a hangulatunk javításában, hiszen ezek boldogságot árasztanak és a tavaszi életérzésre emlékeztetnek bennünket.

És ha még mindig nem értük el a kívánt hatást, áldozzuk fel az ártatlanságunkat és bűnözzünk csokival! A csoki csodákra képes; nem csak az édes íz, hanem a benne lévő anyagok is azt szolgálják, hogy a boldogsághormonjaink életre keljenek végre.