A román Bermuda-háromszög titka

Igazi különlegességre lettek figyelmesek egy romániai erdő körül élő lakosok. A helyszín Erdély, pontosabban Kolozsvár mellett járunk. Az itt található erdő neve Hoia Baciu, amit magyarra talán úgy lehetne lefordítani, hogy a bácsi erdeje. Az erdőben különböző fényjelenségekre lettek figyelmesek az ide járó emberek.

[wp_ad_camp_1]

A megmagyarázhatatlan jelenségek mellett még földönkívüli észleléseket is rögzítettek erre. Sőt, ezen felül több ember is eltűnt az erdő sűrűjében. Lassan hetven éve foglalkoznak vele a szakemberek, de eddig még nem tudtak rájönni a titkok megfejtéseire. A számos hátborzongató állításokat kép- és videofelvételekkel örökítették meg. Az erdőt kutató szakember például egy különleges, óriási vörös béka fajt is felfedezett az erdő sűrűjében. Továbbá különleges radioaktív, mikrohullámú és elektromágneses sugárzásokat is mértek ebben a térségben. Szokatlanul erős értékeket mutattak ki.

Román Bermuda-háromszög

Román Bermuda-háromszög

Emellett az itt lévő növényzet szokatlan sérüléseket szenvedtek, növekedési rendellenességekkel is sűrűn találkozunk. A sűrű erdő közepén például egy kopár kör is található. Ezt nagyon sokan a földönkívüliek létezésével kötötték össze. Emellett erős fényjelenségeket is lefotóztak itt, pont a mező felett. A fények amilyen gyorsan megjelennek, olyan gyorsan el is tűnnek a semmibe. Egyesek szerint maga az erdőben sétálgatás is hatással bír az ember érzelmeire, tudatállapotára. Természetesen azt is meg kell jegyezni, hogy az erdő hátborzongató mivolta miatt egyáltalán nem számít népszerűnek a turisták körében sem.