A rusztikus esküvői dekor

A rusztikus esküvők mindig népszerű választási lehetőséget jelentenek, különösen azon párok között, akik laza, nyugodt hangulatot akarnak nagy napjukon. Noha a rusztikus esküvő elképzelésének az elmúlt években különös érdeklődést szenteltek, az tény, hogy a rusztikus stílus egy időtlen esküvői téma, mely már régóta nagyon jól működik.

[wp_ad_camp_1]

A rusztikus esküvőknek erőteljes falusi, kerti vagy mezőgazdasági hatásuk van, és sok természetes textúra jellemzi, mint például a kéreg, valamint különféle szerves anyagok és szálak. A rusztikus esküvőket gyakran olyan helyszíneken tartják, mint például a pajta, a farm, egy hegyi kunyhó vagy egy tanya. Valójában bárhol lehet rusztikus esküvőt tartani, amely magában foglalja a nagyszerű szabadtéri vagy vidéki helyet, és tökéletesen illeszkedik egy rusztikus témához. A dekoráció sok természetes elemet tartalmaz, beleértve a fát, a zsákvásznat, a vadvirágokat, a gyümölcsöket és hasonlókat. Kicsit kopottas hangulata lehet, és ilyenkor nem kell odafigyelni arra, hogy minden a helyén legyen. A rusztikus esküvők nem csupán divatosak (bár lehetnek trendik). Noha a rusztikus témájú esküvőkön általában egyszerű tárgyakat, például üvegeket, vázákat, poharakat és edényeket használnak, a lehetőségek végtelenek.

A rusztikus esküvőket gyakran összekeverik a vintage esküvőkkel, de valójában nagyon különböznek egymástól. Míg a rusztikus téma inkább a természeti elemekre és a szabadtérre fókuszál, addig a vintage esküvőket az elmúlt idők inspirálják inkább. A vintage esküvőknek gyakran antik viktoriánus hangulata. Míg a rusztikus esküvőkön farönköket és lekváros üvegeket használnak vadvirágokkal és zsákvászon asztalterítőkkel, a vintage esküvőkön valószínűleg vintage vázákat, antik edényeket és csipke terítőket alkalmaznak dekoráció céljából. A két stílus egyetlen közös vonása, hogy az egyszerűségről, a természetről és a karakterről szólnak.