Dobermann Tenyésztők – Dobermann Kennel di Forte Fidato

Ha hiszi, ha nem, a dobermann kiváló családi kutya. Ránézésre egy vérengző ebről van szó, pedig, ha foglalkoznak vele, egy hűséges, ragaszkodó családi kutya. Úgy is mondhatnánk, hogy a dobermann a gazdája tükörképe.

[wp_ad_camp_1]

Dobermann Tenyésztők – A dobermann egy békés kutya, mely ráadásul a világ ötödik legintelligensebb kutya fajtája. Éppen ezért, ha egy határozott és kompetens gazda kezei közé kerül a dobermann, akkor egy szelíd és bújós kutya válik belőle, aki rendkívül ragaszkodó és gyerekbarát. Éppen ezért akár családosok számára is tökéletes, a dobermann kiválóan kijön gyerekekkel is. A dobermann bármilyen helyzetben védelmébe venné a családot, ez azonban nem azt jelenti, hogy idegenekre vicsorogva támadna bármikor. Egy jól nevelt, szocializált kutya, beleértve a dobermannokat is, sosem támad ok nélkül. A dobermann kiváló családi kutya, így érdemes ezt a típust választani. A jól nevelt dobermann engedelmes, ehhez azonban foglalkozni kell vele és nevelni kell. Mindenesetre érdemes ezt a típusú kutyát választani, mivel minden szempontból jó választás.

Dobermann kennel

Dobermann kennel

Ha szeretne kutyát vásárolni, akkor érdemes a dobermannt is számításba venni. Érdemes azt is számításba venni, hogy a dobermann nagy fokú mozgásigénnyel rendelkezik. Éppen ezért elsősorban kertes házakba javasoljuk vagy olyan telekre, ahol a kutyának van mozgástere. Ha szeretne Ön is dobermannt vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy profi tenyésztőtől tegye. Ehhez a Dobermann Kennel di Forte Fidato-t javasoljuk. Ha szeretne bővebben tájékozódni a dobermannokat és a Dobermann Kennel di Forte Fidato-t illetően és szeretne elérhetőséget, akkor érdemes ellátogatni a dobermannkennel.hu weboldalra! A weboldalon a dobermannokat is meg tudja tekinteni!