A színvonalas kutyaiskola számos előnnyel bír

Sokunk tervei között szerepelhet, főleg akiknek nem adatott meg gyerekkorukban a kutyatartás lehetősége, hogy majd egyszer, házi kedvencként kutyát fognak tartani. Kutyusukat rendszeresen kutyaiskolába is elviszik majd, hogy megtanulja, hogyan kell jó neveltnek lennie és elsajátíthasson különböző játékokat.

[wp_ad_camp_1]

A kutyaiskola remek választás, hiszen itt a kutyusa a gazdijával együtt tölthet minőségi időt, melyből kifolyólag erősebb kötelék is kialakulhat közöttük. Egy színvonalas kutyaiskola számos előnnyel rendelkezik. A Dogisland Kutyaiskola minőségi időtöltést kínál minden korosztályhoz tartozó kutya számára, a legfiatalabbtól a legidősebb ebig, mindegyikük kitűnően érezheti magát színvonalas kutyaiskolánkban.

Kutyaiskola

Kutyaiskola

A gazdiknak is tudunk segíteni oly módon, hogy a kutyatartással kapcsolatos tapasztalatokat, az ehhez kötődő lehetséges problémákat csoportos, vagy egyéni oktatás során megbeszéljük, illetve megoldjuk. A problémák és azok megoldása egyénre szabottan is történhet. Ám garantáltan megoldunk mindenféle, a kutyusával kapcsolatban felmerülő problémát. A dogislad.hu honlapon részletesebben is olvashat szolgáltatásainkról. Kutyaiskolánkba azokat a kutyusokat is szeretettel várjuk, akiket gazdijuk önfeledt, ám felügyelt futkosásra hozna el hozzánk. Emellett szolgáltatásaink között megtalálható a kutyataxi, a kutyás panzió, de akár kutyusának elsőrendű tápot is vásárolhat nálunk. Azokat a kutyás gazdikat is szívesen látjuk, akiknek már hobbijává vált a kedvencükkel való foglalkozás.

Ha ellátogat a www.dogisland.hu oldalunkra, megtekintheti szolgáltatásainkat, esetleg informálódhat róla, hogy kutyusával melyik programunkra látogatna el a legszívesebben. Egy azonban biztos: nálunk minden kutya és gazdi jól érezheti magát.